Παππάς: Δεν είμαστε ρατσιστές, κυνηγούσαμε μόνο τους παράνομους μετανάστες – Όλη η απολογία

Ένα απολογητικό υπόμνημα-μανιφέστο κατέθεσε ο Χρήστος Παππάς ενώπιον της Δικαιοσύνης το οποίο ωστόσο δεν ήταν αρκετό προκειμένου να του εγγυηθεί την απελευθέρωσή του, καθώς την Παρασκευή οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Χρήστος Παππάς τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει κάποια στιγμή και τότε θα φέρει τους υπεύθυνους για την δυστυχία του τόπου ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο κουμπάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και νονός της κόρης του Ουρανίας

επιχείρησε να καταρρίψει κάθε κατηγορία εναντίον του αλλά και κατά της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως οι διώξεις γίνονται επειδή το εθνικιστικό κόμμα έχει ανέβει δημοσκοπικά και έχει «κατρακυλήσει» η Νέα Δημοκρατία.

Όπως δημοσιεύει το Βήμα, ο Χρήστος Παππάς αποκάλεσε όλους τους πολιτικούς «διαπλεκόμενους» ενώ οι Χρυσαυγίτες είναι «καθαροί» ενώ υποστηρίζει ότι οι βουλευτές του κόμματος της Χρυσής Αυγής ήταν οι μόνοι που δεν είχαν λερώσει τα χέρια τους με κλεμμένο δημόσιο χρήμα και βρώμικες συναλλαγές.

Παράλληλα έκανε λόγο για κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει η Χρυσή Αυγή ενώ αρνήθηκε πως οι Χρυσυαγίτες είναι ρατσιστές καθώς κυνηγούσαν μόνο τους… παράνομους μετανάστες.

Στην συνέχεια τόνισε πως η στρατιωτική δομή της οργάνωσης δεν υφίσταται αλλά επιμένει ότι στο κόμμα τους δεν υπήρχαν «καρεκλοθήρες» και «ευρωκυνηγοί». Θα μπορούσε, λέει, κάποιο άτομο οπαδός του κόμματός τους να διαπράξει και αξιόποινες πράξεις αυτό, όμως δεν μπορεί να βαρύνει το κόμμα. Έπειτα συμπλήρωσε πως εγκληματικές πράξεις έχουν διαπραχθεί από άτομα που ανήκαν σε άλλα κόμματα, ωστόσο τότε δεν κατηγορήθηκαν οι κομματικοί μηχανισμοί.

Θέλοντας να αποπροσανατολίσει και να πάει την απολογία σε άλλα μονοπάτια υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή δεν έχει «λερώσει» τα χέρια της με κλεμμένο δημόσιο χρήμα, ενώ ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για 114 «μαύρα» εκατομμύρια που χάθηκαν χωρίς παραστατικά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ολόκληρη την απολογία του Χρήστου Παππά ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα