Ποιοι διαφώνησαν με τον Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ- Σε ρόλο αντιπολίτευσης ο Σκανδαλίδης

Σε κλίμα ομόνοιας εξελίχθηκαν οι συζητήσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με την πλειοψηφία των βουλευτών να τάσσεται υπέρ της παραμονής του κόμματος στην κυβέρνηση με μόνη διαφοροποίηση της «ομάδας Σκανδαλίδη» η οποία μεταβάλλεται σταδιακά σε εσωκομματική αντιπολίτευση.

«Πρόεδρε σε εξουσιοδοτούμε να πας και να ολοκληρώσεις τη διαπραγμάτευση τώρα» ήταν η κοινή συνισταμένη των βουλευτών στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικός ομάδας και χαρακτήρισαν πολύ ικανοποιητικούς τους μέχρι τώρα χειρισμούς του κ. Βενιζέλου.

Μάλιστα

πηγές της Ιπποκράτους σημειώνουν πως το κλίμα ήταν τόσο ενωτικό που όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να εκφραστούν ευθέως οι διαφωνούντες δεν μίλησε κανείς.

Η βασική διαφοροποίηση προήλθε από τον Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος ευθυργραμμίστηκε με τη θέση του Φώτη Κουβέλη και αξίωσε να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξαπολύοντας παράλληλα τα πυρά του κατά του κ. Σαμαρά λέγοντας πως αποτελεί τον «πιο αυταρχικό εκφραστή της δεξιάς αντίληψης» και παραμένει αμετακίνητος σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Στο πλευρό του πρώην υπουργού τάχθηκαν και οι κύριοι Μωραϊτης και Κουτσούκος οι οποίοι ζήτησαν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και να μη συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα ενω πιο διαλλακτική φάνηκε η Τόνια Αντωνίου που ζήτησε σκληρή γραμμή σε ότι αφορά την ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα