Ποια είναι τα νέα σήριαλ του Netflix για το 2016 [εικόνες]

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να παρακολουθεί ξένα σήριαλ και να μην πανηγύρισε τον ερχομό του Netflix και στην χώρα μας. Η γνωστή Αμερικανική πλατφόρμα, πέρα του ότι φιλοξενεί δεκάδες σήριαλ από διάφορα ξένα κανάλια, έχει και τις δικές του, original παραγωγές, όπως για παράδειγμα το House of Cards, σειρές που έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να σας... κολλήσουν άσχημα.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Σας

παρουσιάζουμε τις νέες σειρές που θα παρουσιάσει το Netflix μέσα στο 2016, ώστε να προετοιμαστείτε για τα... ξενύχτια που σας περιμένουν μέσα στη νέα χρονιά.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Flaked

Πρόκειται για μία σειρά με κωμικά στοιχεία κι αφορά μία ιστορία που εξελίσσεται στην Καλιφόρνια, όπου ένας τύπος που αποκαλεί τον εαυτό του «γκουρού» ερωτεύεται την γυναίκα που έχει συνεπάρει τον καλύτερο του φίλο. Η εικόνα που έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του με … μισοαλήθειες αρχίζει σιγά σιγά να… διαλύεται. Το Flaked θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου

The Ranch

Ένας αποτυχημένος παίκτης Αμερικάνικου ποδοσφαίρου επιστρέφει στο σπίτι του, στο Κολοράντο και το ράντσο της οικογένειας του. Παραγωγοί της κωμωδίας είναι μία ομάδα των παραγωγών του «Two and a half man». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου.

Marseille

Η πρώτη σειρά του Netflix στα Γαλλικά. Η ιστορία εξελίσσεται στην Μασσαλία και κινείται γύρω από την ζωή του Ρομπέρτ Ταρό, δημάρχου της πόλης για 25 χρόνια. Στις επικείμενες εκλογές θα αντιμετωπίσει τον άντρα που είχε επιλέξει για διάδοχο του. Μια ιστορία γεμάτη πολιτική ίντριγκα κι ανατροπές. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου.

Stranger Things

Η Γουινόνα Ράιντερ πρωταγωνιστεί στην σειρά μυστηρίου που θα κάνει πρεμιέρα στην καρδιά του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου. Ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται κι η μικρή κοινωνία της πόλης στην οποία ζούσε, με μπροστάρη την μητέρα του, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

The get down

Πρόκειται για ένα μουσικό δράμα και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 13 ωριαία επεισόδια. Η ιστορία εξελίσσεται στα τέλη της δεκαετία του 70, στο Μπρόνξ της νέας Υόρκης κι ακολουθεί μια παρέα εφήβων που έχουν φτιάξει ένα μουσικό συγκρότημα. Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου.

The Crown

Πρόκειται για μία βιογραφική σειρά που αφορά την ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Στην 1η σεζόν, που θα αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια η Ελισάβετ και νέος τη σύζυγος, ο Φίλιπ προσπαθούν να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στη μεταξύ τους σχέση και στην τήρηση των … πρωτοκόλλων. Η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αν κι έχει ανακοινωθεί πως θα είναι μέσα στην άνοιξη.

Luke Cage

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας παρουσιάζει έναν νέο υπερ-ήρωα, τον Luke Cage, που αποκτά υπερφυσική δύναμη, μετά από ένα πείραμα που πήγε… στραβά. Κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, καταλήγει στην φυλακή απ” όπου δραπετεύει κι αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την υπερφυσική του δύναμη επί αμοιβή και να γίνει υπερ – ήρωας για ενοικίαση. Η πρεμιέρα του σήριαλ έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.

A series of unfortunate events

Με πρωταγωνιστή τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, γνωστό από το How I met your mother, η σειρά αυτή είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λέμονι Σνίκετ. Τρία ορφανά παιδιά προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας των γονιών τους. Αντίπαλος τους ο «κακός» Κόμης Όλαφ. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix το Φθινόπωρο.

The post Ποια είναι τα νέα σήριαλ του Netflix για το 2016 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα