«Nolan» ή «Feedέλ Urban Gastronomy»; Δύο νέα εστιατόρια που κερδίζουν το ενδιαφέρον σου

Δύο νέες γευστικές αφίξεις ταράζουν τα νερά της πόλης και καλούν τους καλοφαγάδες σε μία περιπλάνηση… απόλαυσης. Το «Nolan» και το «Feedέλ Urban Gastronomy», χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι δύο χώροι που δημιουργούν το δικό τους φανατικό κοινό.

Ξεκινώντας από το Σύνταγμα και το «Nolan» (Βουλής 31-33, Σύνταγμα, Tηλ.: 2103243545), συναντάς πιάτα και επιλογές που ενώνουν διαφορετικούς

κόσμους και κουλτούρες.

Ελλάδα και Ιαπωνία, Βιετνάμ, συναντιούνται σε έναν κατάλογο, όπου μπορείς να βρεις από street food του Πεκίνο μέχρι τηγανητό κοτόπουλο. Σήμα κατατεθέν το πιάτο με σταμναγκάθι, dashi και σουτζούκι ενώ από τις επιλογές που πρέπει να διαλέξεις τα αχνιστά ψωμάκια γεμισμένα με φρέσκο λουκάνικο, που τα βουτάς σε σάλτσα σόγιας.

Επόμενη στάση, ένα μέρος που συστήνει την αυθεντική urban γαστρονομία. Στο «Feedέλ Urban Gastronomy» (Κτενά 1, Αθήνα, Τηλ.: 210 321055) προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας μετατρέπονται σε ξεχωριστά πιάτα μέσα από την ματιά του έμπειρου σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η κουζίνα ακολουθεί ελληνικές αλλά και μεσογειακές κατευθύνσεις με προτάσεις όπως το κοτόπουλο με μανιτάρια, φρικασέ σπανάκι και μάραθο ή το ριζότο με τρούφα, θυμάρι και κατσικίσιο τυρί να ξεχωρίζουν. Όσον αφορά στα κοκτέιλ; Επέλεξε κάποιο με βάση τη μαστίχα!

The post «Nolan» ή «Feedέλ Urban Gastronomy»; Δύο νέα εστιατόρια που κερδίζουν το ενδιαφέρον σου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα