Πήρε το ντέρμπι της Κρήτης ο Πλατανιάς Χανίων

Ο Πλατανιάς Χανίων πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον ΟΦΗ που του δίνει τεράστιο ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά τους έδωσε και τρεις βαθμούς που τους βγάζουν από τις θέσεις του υποβιβασμού...

Στο πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια ο Πλατανιάς Χανίων ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες έφτασε κοντά στο γκολ και μόλις

στο 11' ο Ιτούα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λορία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και παραλίγο το λάθος γύρισμα του Κουλιμπαλί να αποβεί μοιραίο για τους Χανιώτες, οι οποίοι φθηνά την γλίτωσαν και στο 84' ήταν η σειρά του Λόρια να κάνει το λάθος καθώς μετά από κεφαλιά του Κουλιμπαλί έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τον Τετέ να την σπρώχνει στα δίχτυα και να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Αγκιλέρα (Μαχαμάτ 23'), Τσουράκης, Γκόμες, Μιλούνοβιτς (Μενδρινός 78'), Τόρες (Ναζλίδης 66').

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Μιλιάζες, Μπανούσης (Ροβίθης 86΄), Μακρής, Λαμπρόπουλος, Αρτόλα (Μαραθιανός 83'), Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

The post Πήρε το ντέρμπι της Κρήτης ο Πλατανιάς Χανίων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα