Πως θα πει το «ναι» στην ΑΕΚ ο Κατσουράνης

Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Κώστα Κατσουράνη, ύστερα από το επιτυχημένο πέρασμα του στην Ινδία και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του...

Ο Κώστας Κατσουράνης μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του απο την Παναχαϊκή, με 123 συμμετοχές και 14 γκολ,

όμως... όνομα έκανε στην ΑΕΚ από το 2002 ως το 2006 με 110 συμμετοχές, 29 γκολ και ένα ευρωπαϊκό κύπελλο με την Εθνική ομάδα το 2004 στην Πορτογαλία, όπου δύο χρόνια αργότερα έφερε την μετεγγραφή του στην Μπενφίκα.

Όταν ο «Κατσούρ» αποφάσισε να επιστρέψει το έκανε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού όπου κέρδισε πρωτάθλημα, κύπελλο και αργότερα στον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι το όνομά του ήταν στην λίστα της ΑΕΚ, όμως στην προσπάθεια του τότε τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Λυμπερόπουλου, να τον φέρει πίσω δεν καρποφόρησε καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό, με τον Κώστα Κατσουράνη να καταλήγει στην Ινδία, όπως πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Οι υποχρεώσεις του Κώστα Κατσουράνη στην Ινδία ολοκληρώθηκαν. Μάλιστα ο πρώην διεθνής μέσος έχει θέσει υποψηφιότητα για «το καλύτερο γκολ στην Indian Super League» και για «παίκτης της χρονιάς στην Indian Super League». Το όνομά του συνδέεται πάλι με την μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ, η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου μετά και τον τραυματισμό του Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο στο 4-0 της Ένωσης επί του Φωστήρα για την Football League.

Ο Κατσουράνης, πάντως, φαίνεται πως θα περιμένει την ΑΕΚ να κάνει εκείνη την... κίνηση για τον «γάμο» τους, στο φινάλε της καριέρας του έμπειρου μέσου. Αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν γκρίζες ζώνες, αν η ΑΕΚ τον θέλει και επιχειρήσει να τον αποκτήσει. Θεωρείται, μάλιστα, βέβαιο το «ναι» του Κατσουράνη, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινωνήσει μαζί του και του πει: «Έλα να κλείσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ».

The post Πως θα πει το «ναι» στην ΑΕΚ ο Κατσουράνης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα