Πιπιλή: Η Τζολί ήταν αποκρουστική και τα «λιγούρια» στο Μαξίμου την χάζευαν από την γωνία

Χείμαρρος ήταν η Φωτεινή Πιπιλή που καλέστηκε να σχολιάσει την επίσκεψη της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον Alpha 989 η Φωτεινή Πιπιλή προχώρησε σε μια αδιανόητη επίθεση στην Αντζελίνα Τζολί σχολιάζοντας την επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα

Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε η Φωτεινή Πιπιλή, και συνέχισε «στολίζοντας» και τα μέλη της κυβέρνησης: «Με τρία “λιγούρια” στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουίκ. Αυτό το “καρακιτσιαριό” δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.»

Η κ. Πιπιλή δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη «που μας απάλλαξε από Φαήλους». Και συμπλήρωσε: «Όπως πληρώσαμε τον Τ.Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φ.Κρανιδιώτη αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυρ.Μητσοτάκης».

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στον Πάνο Καμμένο λέγοντας πως «είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλέξη Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γιάννη Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας

The post Πιπιλή: Η Τζολί ήταν αποκρουστική και τα «λιγούρια» στο Μαξίμου την χάζευαν από την γωνία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα