Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται – Αυτός είναι ο βουλευτής με την Porsche και δηλώνει… αθώος

Το γύρο του διαδικτύου έκανε νωρίς την Πέμπτη μια φωτογραφία με μια Porsche στο πάρκινγκ της Βουλής. Όλοι αναρωτήθηκαν σε ποιον ανήκε, αλλά ο κάτοχος δεν είχε πρόθεση να… κρυφτεί.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλα, ο οποίος μίλησε μάλιστα στην εκπομπή «Tatiana Live», στο «Epsilon», προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν θα πρέπει να του κρατάει… κακία ο πρόεδρος της παράταξης, Βασίλης Λεβέντης.

«Μου

χρώσταγε κάποιος 3.500 ευρώ, το υπολογίσαμε για 7.000 το αυτοκίνητο, δηλαδή για να μην χάσω τα χρήματα αυτά ανέλαβα εγώ να το πάρω και να κάνω την πώληση. Πλην, όμως, επειδή δεν πωλείται 7.000 το έβαλα μετά 6.000, πάλι τίποτα και τώρα το έβαλα 5.900 και περιμένω μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο...», δήλωσε ο κ. Καβαδέλλας, υπονοώντας ότι το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στο πάρκινγκ ενόσω περιμένει να πουληθεί.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος ωστόσο, ο οποίος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook και προκάλεσε όλο αυτό τον ντόρο, υποστήριξε στην ανάρτηση του ότι ο βουλευτής όχι μόνο κυκλοφορεί το αυτοκίνητο, αλλά το κάνει με ανοιχτή οροφή ακόμα και όταν βρέχει!

Απέδωσε μάλιστα την επιλογή του αυτή στην ανάγκη επίδειξης πλούτου και χλιδής.

Μεγαλεία! Μία Porsche παρκαρισμένη στο parking βουλευτών της Βουλής. Η Porsche ανήκει σε βουλευτή ο οποίος μάλιστα κυκλο...

Δημοσιεύτηκε από Nicos Hassapopoulos στις Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται είναι πιθανότατα αυτό από την ημέρα του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Όταν ο κ. Καβαδέλλας ήθελε να περάσει τότε από την Ηρώδου Αττικού, οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν στο δεύτερο μπλόκο, με αποτέλεσμα να περιμένει μέσα στη βροχή με ανοιχτή την οροφή του αυτοκινήτου.

Στα πρώτα βουλευτικά βήματά του ο κ. Καβαδέλλας είναι αλήθεια ότι δεν τα έχει πάει καλά με τους… τύπους. Είναι ο βουλευτής εκείνος που προ καιρού είχε αφήσει άφωνους τους πάντες όταν σε συζήτηση νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμος να τοποθετηθώ για το νομοσχέδιο…»

The post Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται – Αυτός είναι ο βουλευτής με την Porsche και δηλώνει… αθώος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα