Πιο νυμφομανής μένεις μόνη: Η «μηχανή του σεξ» Σάμι Γουόλτον βρήκε τον… ήρωα της [εικόνες]

Δέκα φορές την ημέρα και στο τσακίρ κέφι 40 σε ένα Σαββατοκύριακο. Καλές επιδόσεις, δεν βρίσκετε; Καλές για να τις θαυμάζει κανείς, όχι όμως και να τις ζηλεύει...

Ο 38χρονος Τζέιμς Κέιτς όμως έχει επιλέξει για κάποιο λόγο να τις… υπομένει. Είναι ο μοναδικός άνδρας που κατάφερε να σταθεί στο ύψος της Σάμι Γουόλτον. Και να μακροημερεύσει πλάι της. Οι αντοχές του αποτέλεσαν το λιμάνι της. Διότι η 29χρονη Βρετανίδα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε… νυμφομανής.

Είναι μια «μηχανή του σεξ» που έχει αλλάξει πλήθος ερωτικών συντρόφων –ανεξαρτήτως φύλου- και μια φυσιολογική μέρα για αυτήν είναι να το κάνει 10 φορές την ημέρα. Ο εθισμός της είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της και αρκετούς από τους φίλους της.

«Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν πως θα τους άρεσε πολύ να έχουν μια σύντροφο που χρειάζεται τόσο πολύ σεξ, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας από τους πρώην συντρόφους μου δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί», εξομολογείται η Γουόλτον.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την ηλικία των 20, όταν χώρισε από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της. Άρχισε να κάνει σεξ ανεξέλεγκτα και γύριζε σε διάφορα μέρη της Βρετανίας για ραντεβού με άνδρες και γυναίκες.

Κατέληξε να μην πηγαίνει στη δουλειά και να κοιμάται τόσο με περιστασιακούς φίλους, όσο και με αγνώστους, βιώνοντας και κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις σε περιπτώσεις που επέστρεφε στο σπίτι της με ανθρώπους για τους οποίους δεν ήξερε το παραμικρό.

Για την 29χρονη η καθοριστική στιγμή ήρθε το 2010 όταν ξύπνησε μια μέρα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της και συνειδητοποίησε πως το πάθος της είχε εξελιχθεί σε αδιαμφισβήτητο πρόβλημα.

Λίγο καιρό αργότερα έχασε τη δουλειά της, ενώ όταν επισκέφθηκε γιατρό απογοητεύτηκε, καθώς το μόνο που μπορούσε να της παράσχει ήταν αγχολυτικά. Ο χρόνος αναμονής δε για να δει ειδικό σύμβουλο ήταν πολύ μεγάλος.

Έξι μήνες αργότερα τα βάσανα τελείωσαν, όταν γνώρισε τον Τζέιμς μέσω κοινών φίλων.

«Είμαι τυχερή που έχω τον Τζέιμς. Όχι μόνο έχει την αντοχή που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες μου αλλά είναι επίσης πολύ υποστηρικτικός και δεν με κρίνει όταν έχω μια κακή μέρα», λέει!

«Τον πρώτο καιρό ένιωθα σαν να έχω κερδίσει το λαχείο. Αλλά τώρα που μεγαλώνω είναι κάποιες φορές εξαντλητικό και ξέρω πως επηρεάζει και τη Σάμι. Εγώ απλώς προσπαθώ όσο μπορώ να δείχνω κατανόηση», υπογραμμίζει από την πλευρά του ο Κέιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός εκδρομικού Σαββατοκύριακου χρειάστηκε να σπάσει τα κοντέρ, ικανοποιώντας 40 φορές την Γουόλτον. «Ήταν από την πρώτη στιγμή προφανές ότι ήταν εθισμένη στο σεξ. Την ενθάρρυνα όμως να το συζητάμε διαρκώς και έτσι έχουμε καταφέρει να το διαχειριστούμε εδώ και τέσσερα χρόνια», προσθέτει ο… ηρωικός επιβήτορας.

Η Σάμι έκανε διάσημη την ιστορία της, θέλοντας να ξορκίσει το «μύθο» γύρω από το θέμα και να προτρέψει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει ότι ένας τέτοιου είδους εθισμός αποτελεί πραγματικό πρόβλημα και όχι αστείο.

Την ίδια ώρα όμως δεν λέει να αποχωριστεί τη συλλογή αξίας 1500 λιρών (1900 ευρώ) από sex toys που διαθέτει και επιστρατεύει κάθε φορά που ο Τζέιμς δεν είναι για κάποιο λόγο διαθέσιμος!

Άντε μετά να την πάρεις στα σοβαρά…

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διαβάστε ακόμα: 20 + 1 celebrities που τόλμησαν να εμφανιστούν ολόγυμνες στο Instagram! [εικόνες]

Μύρτος: Η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας κινδυνεύει να μείνει κλειστή το καλοκαίρι [εικόνες]

The post Πιο νυμφομανής μένεις μόνη: Η «μηχανή του σεξ» Σάμι Γουόλτον βρήκε τον… ήρωα της [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα