Ο Κιμ έχει τα νεύρα του: Απαγόρευσε στους κατοίκους της Βόρειας Κορέας τα τζιν και τα piercing

Νεύρα μετά από το φιάσκο με την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου που στέφθηκε με απόλυτη… αποτυχία φαίνεται πως έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν και έτσι θέλησε να ξεσπάσει στους πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Έτσι, απαγόρευσε τα τζιν και τα piercing. Αν και ο νόμος αυτός έχει πανεθνική ισχύ, η απαγόρευση θα επικεντρωθεί κυρίως στην επαρχία της Βόρειας Χαμγιόνγκ και στην επαρχία Γιάνγκανγκ που βρίσκονται κοντά στην

Κίνα. Η Πιονγιάνγκ φέρεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το γεγονός πως οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στην «έξω επιρροή» και συνεπώς στη δυτική μόδα.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph, οι πολίτες θα παρακολουθούνται από ομάδες πιστών νεαρών στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν και όποιος συλλαμβάνεται να παρεμβαίνει το νόμο θα τιμωρείται σκληρά. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αναγγελία του Κιμ Γιονγκ Ουν αναφορικά με το μάκρος των μαλλιών των ανδρών, το οποίο «θα πρέπει να είναι μέχρι 2 εκατοστά».

The post Ο Κιμ έχει τα νεύρα του: Απαγόρευσε στους κατοίκους της Βόρειας Κορέας τα τζιν και τα piercing appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα