Πέτρος και Τζένη στο πλευρό της Ελένης: Ας τη λυπηθεί για ένα Σαββατοκύριακο [βίντεο]

Το Σάββατο που πέρασε, η Ελένη Μενεγάκη ήρθε για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με τη φήμη της και την επιτυχία της, καθώς το γεγονός ότι η σχέση της με τον Ματέο και οι εξορμήσεις τους, συνήθως στα Άχλα της Άνδρου, πουλάνε, πρέπει να τα βγάλει πέρα με τους παπαράτσι που την ενοχλούν. Για την ακρίβεια ένας είναι αυτός που πάλι την εκνεύρισε.

Ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης αυτή τη φορά πλησίασε στα 3 μέτρα την Ελένη με τον Ματέο και τα παιδιά της και την εκνεύρισε ακόμα περισσότερο.

Στο Πρωινό mou σχολίασαν το όλο θέμα και η Τζένη στάθηκε στο πλευρό της κουμπάρας της λέγοντας: «Πραγματικά, ας τη λυπηθεί για ένα Σαββατοκύριακο να μείνει μόνη της. Δεν έχει κοπέλα ή να πάει κάπου;». Ο Πέτρος από την άλλη σχολίασε το πόσο πουλάνε οι φωτογραφίες αυτές: «Αυτό που πουλάει πολύ είναι, όντως, οι φωτογραφίες της Ελένης στα Άχλα. Αλλά αυτά που έλεγε ο Λιάγκας, ότι πουλάνε για 5 χιλιάρικα, είναι της "προϊστορικής" εποχής, των δεινοσαύρων... Το 2008, 2009, 2010, εκεί. Από τότε και μετά οι τιμές είναι στο ένα δέκατο».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα