Περνά και μόνος του καλά – Ο Νίκος Καρβέλας για δείπνο με Βίσση και Αναγνωστοπούλου [βίντεο]

14:33 1/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Τη νέα έξοδο του Νίκου Καρβέλα λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα μέσα από το Πρωινό.

Η κάμερα του Ant1 το Σάββατο το βράδυ «τσάκωσε» τον συνθέτη και τραγουδιστή σε ρομαντικό δείπνο σε γνωστό μαγαζί στο Μπουρνάζι. Ο Νίκος Καρβέλας πέρασε μια όμορφη βραδιά στο πλευρό των Χριστίνας Αναγνωστοπούλου και Άννας Βίσση.

«Είναι αποκλειστικά τα πλάνα που βλέπετε. Ο Νίκος Καρβέλας

έτρωγε μαζί με την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και την Άννα Βίσση. Κάποια στιγμή βγήκε η Βίσση, ο Νίκος με την Χριστίνα δεν βγήκαν ποτέ διότι σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν από πίσω», είπε η Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, η ομάδα του Πρωινού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Καρβέλα να έχει αλλάξει στέγη.

«Με την Αννίτα Πάνια έχουν χωρίσει. Ο Νίκος προς το παρόν μένει στην Άννα και σύμφωνα με πληροφορίες μου η Σοφία είναι πολύ στεναχωρημένη», πρόσθεσε η Σάσα. Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει παραδεχτεί τον χωρισμό τους.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Περνά και μόνος του καλά – Ο Νίκος Καρβέλας για δείπνο με Βίσση και Αναγνωστοπούλου [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα