Πάτινσον σε Στιούαρτ: Με ξεφτίλισες τελείως!

Έξαλλος είναι ο μελαγχολικός βρικόλακας με την άπιστη φιλενάδα του που όχι μόνο τον απάτησε αλλά σαλιάριζε με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της σε δημόσια θέα. Και οι παπαράτσι του Χόλυγουντ είναι παντού!

«Ο Ρομπ είναι συντετριμμένος και βαθιά πληγωμένος. Μίλησαν στο τηλέφωνο και της είπε: με έχεις ξεφτιλίσει τελείως! Δεν σου έχω πια καμιά εμπιστοσύνη», αποκάλυψε στην Mirror φίλος του Ρόμπερτ Πάτινσον επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πληροφορία ότι ο πρωταγωνιστής του Twilight

είναι τόσο τσαντισμένος με την Κρίστεν Στιούαρτ ώστε σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Ο 26χρονος ηθοποιός δεν πίστευε στα μάτια του όταν το γνωστό αμερικανικό περιοδικό κυκλοφόρησε με φωτογραφίες της συντρόφου του να φιλιέται σε ανοιχτό, δημόσιο, χώρο με τον σκηνοθέτη της, Ρούπερτ Σάντερς ο οποίος τυγχάνει και παντρεμένος με δύο παιδιά… Κι έγινε ακόμα πιο έξαλλος όταν η Κρίστεν απαίτησε να την συγχωρήσει γιατί «στο κάτω κάτω δεν ήταν σχέση αλλά one night stand»!

Το χειρότερο για τον Πάτινσον είναι πως μέρα με την ημέρα βγαίνουν στην φόρα πληροφορίες επί του θέματος που τον κάνουν να νιώθει απολύτως ταπεινωμένος. Οι φωτογραφίες με τα παράνομα φιλιά για παράδειγμα τραβήχτηκαν στις 17 Ιουλίου ενώ το ζευγάρι περνούσε μια από τις ωραιότερες περιόδους της σχέσης του κι έκανε σχέδια γάμου. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε ο Ρομπ…

«Ο Ρόμπερτ ήθελε να μάθει όλος ο κόσμος πως εκείνος δεν είχε κάνει τίποτα λάθος στη σχέση τους και ότι εκείνη τον έκανε παγκοσμίως ρεζίλι. Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απάτησε. Η Κρίστεν τον παρακαλάει να της δώσει άλλη μία ευκαιρία. Ο Ρόμπερτ είναι αναποφάσιστος», λέει ο φίλος του πρωταγωνιστή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Το σκάνδαλο αυτό πάντως εκτόξευσε τις μετοχές της Κρίστεν Στιούαρτ στο χρηματιστήριο του Χόλυγουντ! Η απιστία και η αντίδρασή της την έχουν… αναβαθμίσει από «συμπαθητικό ταλαντούχο κοριτσάκι» σε femme fatale ενώ κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν στο πρόσωπο (και κυρίως στα πάθη της) την διάδοχο της Αντζελίνα Τζολί!

Keywords
Τυχαία Θέματα