Παπαρήγα: Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία κι ας παίρνω δύο συντάξεις

«Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία» ομολόγησε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, παρόλο «που παίρνω δύο συντάξεις».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σχέδιο νόμου που αφορά τους πλειστηριασμούς ακινήτων, η Αλέκα Παπαρήγα εκμηστηρεύτηκε μία προσωπική λεπτομέρεια σχετικά με την ζωή της και αναφέρθηκε στην οικονομική της κατάσταση.

Η κ. Παπαρήγα μίλησε στην Βουλή

πριν από λίγα λεπτά και ομολόγησε την αδυναμία αποπληρωμής των φόρων που τις αναλογούν: « «Δεν μπορώ να πληρώσω την εφορία κι ας παίρνω δύο συντάξεις». Η προσωπική ομολογία από την πλευρά της έγινε για να επιχειρηματολογήσει αναφορικά με την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ είπε πως παίρνει δύο συντάξεις, την δική της ως φιλόλογου και του αποθανόντα συζύγου της, Θανάση Παπαρήγα και παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Η Αλέκα Παπαρήγα έκλεισε την ομιλία της λέγοντας: «Και καλά να πάει η ελληνική οικονομία ο λαός θα ζει πολύ χειρότερα και θα λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και το ίδιο θα γίνεται και τον καιρό της ανάκαμψης είτε είναι σαμαρική, είτε είναι τριπρική».

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα