Παπαδημούλης: Έχετε μετατρέψει το μνημόνιο σε ευαγγέλιο [βίντεο]

Η συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για το νομοσχεδίο για τους πλειστηριασμούς ξεκίνησε με ένταση αφού οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν για την διαδικασία του κατεπείγοντος και ζήτησαν να ζητούν να αποσυρθούν όλες οι άσχετες διατάξεις.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να αφαιρεθεί η επίμαχη διάταξη που αφορά αυστηρά πρόστιμα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς

το Δημόσιο, κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

«Κύριε Σαμαρά και κύριε Βενιζέλο, μπορείτε να διαγράφετε βουλευτές των κομμάτων σας που ανήκαν έως τη διαγραφή τους στην κυβερνητική πλειοψηφία» τόνισε εκτός των άλλων, αναφερόμενος στη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ κ. Πολύδωρα, ο κ. Παπαδημούλης.

«Αυτό που δεν μπορείτε να διαγράψετε είναι η πραγματικότητα και η κοινωνία» συμπλήρωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Απαντώντας στον κ. Βορίδη, που μιλώντας νωρίτερα, έκανε λόγο για παιχνίδια εντυπώσεων και «Κασσάνδρες» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης, σημείωσε «δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε στις προβλέψεις μας και διαψευστήκατε όλοι εσείς που έχετε μετατρέψει το μνημόνιο σε ευαγγέλιο».

Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμά ότι η κυβέρνηση ανοίγει την κερκόπορτα των πλειστηριασμών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βάσει των δεσμέσευων στους δανειστές έναν χρόνο «θα ανοίξετε διάπλατα τις λεωφόρους».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα