Παπαληγούρα, Σιδηροπούλου: Kόρες πολιτικών στον δρόμο της τέχνης [Μέρος β’]

14:27 7/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Μετά τις Παυλίνα Βουλγαράκη, Ζωή Γιακουμάτου και Γεωργιάννα Νταλάρα, η Λένα Παπαληγούρα και η Άντζελα Σιδηροπούλου, επίσης κόρες στελεχών μεγάλων κομμάτων, ακολουθούν τον δρόμο της τέχνης.

Μπορεί να προέρχεται από πολιτική οικογένεια, κόρη του Αναστάσιου Παπαληγούρα και εγγονή του Γεώργιου Ράλλη, η Λένα Παπαληγούρα όμως ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής. Ήπιων τόνων, δεν χρησιμοποίησε ποτέ την ταυτότητά της για να τις ανοίξουν πόρτες. «Θέλω να με ξέρουν μόνο για την δουλειά μου.

Τελεία και παύλα. Τα οικογενειακά μου και τα ερωτικά μου δεν αφορούν κανέναν. Άλλωστε, στη ζωή μου προτιμώ να περνάω απαρατήρητη», δήλωσε παλαιότερα σε συνέντευξή της. Η 28χρονη ηθοποιός είναι παιδί του Εθνικού αφού έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες παραγωγές, όπως στην «Αυλή των θαυμάτων, στην «Αόρατη Όλγα» για την ερμηνεία της οποίας κέρδισε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη, στον «Ξένο» αλλά και στην Οδύσσεια του Μπομπ Γουίλσον. Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί επιλεκτικά στο «Γ4» και στον «3ο νόμο», μία συμμετοχή όπου της έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον έρωτα στα μάτια του σκηνοθέτη Πάνου Κοκκινόπουλου. Γεγονός βέβαια που δεν το παραδέχτηκε ποτέ αφού της αρέσει να κρατά σιγή ιχθύος για τα προσωπικά της.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Λένα & Αναστάσιος Παπαληγούρας Άντζελα Σιδηροπούλου

Η μητέρα της συγκαταλέγεται στις δυναμικές παρουσίες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με αιχμηρό λόγο και καλλιτεχνικές ευαισθησίες, αφού της αρέσει η μουσική και το θέατρο. Χαρακτηριστικό της Κατερίνας Παπακώστα που φαίνεται ότι επηρέασε την κόρη της να επιλέξει τον δρόμο της υποκριτικής και του θεάτρου. Ο λόγος για τη θυγατέρα της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, και του στρατηγού Θεόδωρου Σιδηρόπουλου, Άντζελα Σιδηροπούλου. Η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έμαθε τα μυστικά του σανιδιού στη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Γιώργου Αρμένη όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τις επιδόσεις της, όσο και με τη συμπεριφορά της. Αν και κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος, οι πρώτες κριτικές από κάποιες ανοιχτές παραστάσεις που έχει πραγματοποιήσει, είναι άκρως θετικές. Όλοι κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο που εντυπωσιάζει με την ερμηνεία και την εμφάνισή του. Είναι άλλωστε οφθαλμοφανές ότι η φύση ήταν ιδιαιτέρως γενναιόδωρη με την δεσποινίδα Σιδηροπούλου!

The post Παπαληγούρα, Σιδηροπούλου: Kόρες πολιτικών στον δρόμο της τέχνης [Μέρος β’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα