Παπαδόπουλος: «Λίγα τα 37.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θεωρεί πως είναι πολύ λίγα τα 37.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Στην Υγεία Μας», που παρουσιάζει στη ΝΕΤ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα», ο ηθοποιός και παρουσιαστής, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι λογικό το ποσό των 37.000 ευρώ: «Όχι βέβαια! Αντιθέτως, θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε δραματικά τους μισθούς όλων όσοι εργάζονται και φυσικά και τη δική μου αμοιβή. Αλλάξαμε πολλά στην εκπομπή και

έτσι έπρεπε, γιατί σε τέτοιους καιρούς όλοι προσαρμόζονται. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε την εκπομπή με τους όρους που την κάναμε στο παρελθόν» ενώ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει και το «θόρυβο» που γίνεται για τα κόστη της εκπομπής του: «Δεν μπορούν να κατακρίνουν το περιεχόμενο, πώς θα πουν ότι δεν είναι καλή η εκπομπή; Και αποδοχή μεγάλη από τον κόσμο έχει, και τηλεθέαση σε ένα περιβάλλον όπου δεν κάνουν άλλες εκπομπές τόσο υψηλά νούμερα. Ασχολούνται λοιπόν με το πόσο κοστίζει και πόσα παίρνω εγώ, και αυτό γίνεται κάθε φορά».

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει τίποτε για την «αλλαγή ηγεσίας» στην ΕΡΤ: «Δεν το έχω υπόψη μου. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν το έμαθα. Ακούω μόνο ραδιόφωνο. Και στις ειδήσεις που ακούω στο ραδιόφωνο αυτά δεν ειπώθηκαν, οπότε δεν τα γνωρίζω».

Έστειλε, μάλιστα, και ένα μήνυμα στους «πολέμιους» του: «Πολύ απλά, ότι κάποιοι που εμφανίζονται ως τιμητές της δημόσιας ζωής θα έπρεπε να μη μιλάνε από τη στιγμή που έχουν διαπράξει αδικήματα. Κρίνουν αφ” υψηλού και άδικα και επί παντός επιστητού».

Keywords
Τυχαία Θέματα