Κατάσκοποι με αληθινά όπλα του Τζέιμς Μποντ

Τα όπλα με τα οποία ένας κατάσκοπος ήθελε να σκοτώσει έναν πολιτικό είναι πραγματικά… κινηματογραφικά.

Αποκτάμε επαφή με αυτά μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως όντως υπάρχουν, ωστόσο όπως φαίνεται, η Αστυνομία της Νοτίου Κορέας είναι συνηθισμένη στο να εντοπίζει φονικά όπλα σε συσκευασίες καθημερινών αντικειμένων.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail οι νοτιοκορεατικές αρχές συνέλαβαν έναν κατάσκοπο.

Ο άνδρας αυτός ο σκόπευε να δολοφονήσει τον δημοκρατικό υποψήφιο Παρκ-Σανγκ-χακ στην Σεούλ. Πώς θα το έκανε αυτό; Με έναν καθόλου συμβατικό τρόπο.

Τα όπλα του κατασκόπου δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στο CNN και όπως φαίνεται είναι βγαλμένα όντως από κινηματογραφικές ταινίες. Στυλό με δηλητήρια και φακοί-περίστροφα αποτελούσαν το οπλοστάσιο του επίδοξου δολοφόνου.

Ένα εμφανισιακά συνηθισμένο στυλό κρύβει «ένοχα» μυστικά. Περιέχει θανατηφόρα δόση δηλητηρίου. Μόλις καρφωθεί στο θύμα, εκχύει την ουσία στο αίμα και ακολουθεί άμεση παράλυση των μυών, σταδιακή ασφυξία και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο θάνατος.

Το δεύτερο όπλο του κατασκόπου είναι επίσης ένα στυλό το οποίο όμως μπορεί να εκτοξεύσει ένα βελάκι με δηλητήριο από απόσταση. Το αποτέλεσμα μετά την επίθεση είναι το ίδιο με το πρώτο όπλο…

Τέλος πέραν των στυλό ο κατάσκοπος ήταν εφοδιασμένος και με φακό. Όχι για να φωτίζει, αλλά για να σκοτώνει. Ένας φακός χειρός ήταν με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένος έτσι ώστε να φιλοξενεί τρεις σφαίρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία μάλιστα πρόκειται για ένα πραγματικά φονικό όπλο καθώς η ακρίβεια στην εκτόξευση της σφαίρας ήταν αντίστοιχη με κανονικό περίστροφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα