Παπαδημούλης: Να αποχωρήσει ο Μπαλτάκος αν ισχύει ο διορισμός του γιου του

Σάλος έχει προκληθεί με την αποκάλυψη παρέμβασης του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου στον διορισμό του γιού του στο λιμενικό σώμα. Η αποκάλυψη, που έγινε από την εφημερίδα Παραπολιτικά, κάνει λόγο για παρέμβαση από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διορισμός, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το παρασκήνιο των δύο δικαστικών αποφάσεων, αλλά και μια… περίεργη αλλαγή της βαθμολογίας, ενώ δίνει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που εκθέτουν τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Λίγο

νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης με δύο αναρτήσεις του στο twitter ζητεί την άμεση παραίτηση του κ. Μπαλτάκου και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργός, Αντώνη Σαμαρά, του ζητά να δώσει άμεσα απάντηση στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, σταματώντας τον άμεσα από τα καθήκοντά του.

Η καταγγελία των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για σκανδαλώδη παρέμβαση Μπαλτάκου,απαιτεί σαφή απάντηση. Αν αληθεύει, ο Σαμαράς οφείλει αμέσως να τον πάψει.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 25, 2013

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ καταγγέλουν παρέμβαση Μπαλτάκου,για μονιμοποίηση του γιου του στο Λιμενικό.Αν αληθεύει,ο Σαμαράς πρέπει να τον παύσει άμεσα.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 25, 2013

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα