Παπαχρήστος: Ο Καμμένος αγωνιούσε να γίνει σόου και να με δει με χειροπέδες [βίντεο]

Την απορία του για το πώς κατάφερε η Αστυνομία να τον εντοπίσει τόσο γρήγορα και να τον συλλάβει, εξέφρασε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής μετά από μήνυση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος μηνύθηκε λόγω ενός κειμένου του στα ΝΕΑ, είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA

πως είχε δύο επιλογές, είτε να μείνει κρατούμενος και να μεταφερθεί με κλούβα στην Αθήνα, είτε να αφεθεί ελεύθερος. Τελικά η εισαγγελέας υπηρεσίας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος και να οριστεί δικάσιμος τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος στην συνέχεια είπε πως ήταν η πρώτη φορά στην ζωή του που συνελήφθη στα 40 χρόνια που δημοσιογραφεί, συμπληρώνοντας πως οι αστυνομικοί του φέρθηκαν πολύ ευγενικά. Στην συνέχεια απευθυνόμενος στον Πάνο Καμμένο, είπε πως «τον ενημερώνω γιατί αγωνιά γι αυτό, πως εν μου πέρασαν χειροπέδες, δηλαδή αυτό που περίμενε». Παράλληλα είπε πως ξέρει πολύ καλά πως ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αγωνιά για αυτό, γιατί «το ήθελε αυτό το σόου», και συνέχισε λέγοντας πως: «προφανώς ήθελε να μεταχθώ στην Αθήνα ώστε να με δει με… βραχιολάκια. Λυπάμαι αλλά πρέπει να ξαναπροσπαθήσει».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα