Πρωτοσέλιδα: Φόβος για Μέγα-Σεισμό πάνω από 7 Ρίχτερ

Οι φόβοι για νέο μεγαλύτερο σεισμό που δείχνει το υπουργείο Παιδείας, οι συνταξιοδοτήσεις συνεχίζουν να καταφθάνουν με γοργούς ρυθμούς και οι αμέτρητες αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Φοβάται τα τανκς (!) ο Βενιζέλος»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «την ώρα που ο επικίνδυνος τυμπανιστής κυκλοφορεί με την πολυτελέστατη τεθωρακισμένη «μπέμπα» των χιλιάδων κυβικών,

που καίει όσο δέκα αυτοκίνητα μαζί, και έχει κάνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ΙΧ, ενοχλείται με τη συμμετοχή των αρμάτων μάχης στην παρέλαση, γιατί δεν είναι για επίδειξη!».

ΕΘΝΟΣ: «Ο δρόμος για την κεντροαριστερά»

Η εφημερίδα σημειώνει: «έναν ευρύ και ουσιαστικό διάλογο για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης στις σύγχρονες περίπλοκες συνθήκες ανοίγει το «Εθνος». Η αρχή γίνεται με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο. Με τη συνέντευξή του απευθύνει πρόσκληση για τη δημιουργία της ελληνικής «Ελιάς», που θα συσπειρώνει τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Η υγεία στην TASK FORCE με αμοιβή 4.500.000 ευρώ»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «την ώρα που ο υπουργός Υγείας δηλώνει ότι συνεχίζεται ο διάλογος για την ανασυγκρότηση του νέου ΕΟΠΠΥ και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, πολυιατρεία, περιφερειακά ιατρεία) έχει ήδη δώσει στην Task Force το σχεδιασμό μέσω της επιτροπής «Υγεία εν δράσει» (Health in action)».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Φόβος για Μέγα-Σεισμό πάνω από 7 Ρίχτερ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή για ασκήσεις ετοιμότητας σε όλα τα σχολεία και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Τι πρέπει και τι… δεν πρέπει να κάνετε σε περίπτωση σεισμού».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Στα πρόθυρα της σύνταξης 1 εκατομμύριο γυναίκες»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα «παράθυρα για άμεση έξοδο με ευνοϊκές προϋποθέσεις. Κλειδί η προϋπηρεσία πριν από το 1995. Όλα τα μυστικά για τις μητέρες. Ποιες κατοχυρώνουν σύνταξη με 20ετία χωρίς όριο ηλικίας».

ΕΣΤΙΑ: «Η κοινωνία φόρων δεν δημιουργεί»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ο κύριος λόγος για τον οποίο έχει παύσει να παράγη η ελληνική οικονομία είναι οι φόροι. Μία κοινωνία φόρων χάνει την δημιουργικότητά της και κάθε έφεση προς την παραγωγή»

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Σκηνικό ανωμαλίας στήνει το Μαξίμου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τις ακραίες προτροπές συνεργατών του προκρίνει ο πρωθυπουργός. Εν μέσω εσωκομματικών πιέσεων και αρνητικών μηνυμάτων από το εξωτερικό για την Οικονομία, ο Αντ. Σαμαράς φορτίζει κι άλλο το πολιτικό σκηνικό στοχοποιώντας στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ακραία «με την ίδια μανία που καταδιώχθηκε η Χρυσή Αυγή», όπως δηλώνουν στην «Εφ. Συν.» στενοί συνεργάτες του».

ΤΑ ΝΕΑ: «Μανιφέστο για την Κεντροαριστερά»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τον σπόρο για την άνθηση της ελληνικής «Ελιάς» έριξαν χθες 58 προσωπικότητες με ένα κείμενο –προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις του χώρου: προτείνουν τη δημιουργία ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, χωρίς τη διάλυση των υπαρχόντων κομμάτων και κινήσεων. Θετική είναι η ανταπόκριση του ΠΑΣΟΚ».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Τσουνάμι οι αιτήσεις για τα υπερχρεωμένα»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το πρόβλημα του «κενού» θα λυθεί με δύο κινήσεις»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «επιμήκυνση των λήξεων δανείων που κατέχει η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης, όπως προβλέπει η απόφαση του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012, ή μέτρα ισοδύναμου αποτελέσματος είναι το μήνυμα που στέλνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με συνέντευξή του στην «Ν» ».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα