Παιδεραστής ο τραγουδιστής των Lostprophets – Βίασε μέχρι και 11 μηνών αγοράκι

Την ενοχή του στις πολλαπλές κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του για παιδεραστία, συμπεριλαμβανομένης και μίας κατηγορίας για απόπειρα βιασμού ενός βρέφους, ομολόγησε ο τραγουδιστής του γνωστού Βρετανικού ροκ συγκροτήματος Lostprophets.

O Ίαν Γουάτκινς παραδέχθηκε ενώπιον του βασιλικού δικαστηρίου του Κάρντιφ, στην Ουαλία, την ενοχή του για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 13 ετών σε 3 διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αφορούν σε παιδιά, καθώς και σε 6 ακόμα κατηγορίες που αφορούν στην παραγωγή ή την κατοχή άσεμνων φωτογραφιών ανηλίκων.

Η φρίκη όμως δεν σταματάει εκεί. Δύο γυναίκες οι οποίες είχαν επαφή με τον τραγουδιστή, παραδέχθηκαν την ενοχή τους σε διάφορα σεξουαλικά αδικήματα, εις βάρος ακόμα και των ίδιων τους των παιδιών, μετά την ομολογία του τραγουδιστή ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει το μόλις 11 μηνών αγοράκι της μίας εξ αυτών και ότι είχε συνωμοτήσει με την άλλη να βιάσει την ανήλικη κόρη της.

Ο δημόσιος κατήγορος Κρίστοφερ Κλι δήλωσε: «Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε τα πιο σοκαριστικά στοιχεία παιδικής κακοποίησης που έχω συναντήσει ποτέ στην καριέρα μου. Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ίαν Γουάτκινς εκμεταλλεύτηκε τη διασημότητα του, προκειμένου να κακοποιεί μικρά παιδιά».

Οι Lostprophets έχουν καταφέρει να πουλήσουν 3.5 εκατομμύρια δίσκους. Το συγκρότημα διαλύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο εν όψει των κατηγοριών.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα