Απατημένη με χιούμορ – Ονόμασε το μπαράκι: Χωρίζουμε και κρατάω και τον σκύλο [εικόνες]

Χιούμορ ακόμα και μετά τον χωρισμό είχε μία γυναίκα η οποία είχε την ιδέα να γράψει «Πολ σε χωρίζω» σε ένα πολυσύχναστο μπαράκι.

Το μπαράκι βρίσκεται στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας και ονομάζετα Νόας Γιάρντ. Στην περιοχή πολλά παρόμοια μαγαζιά βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες. Το συγκεκριμένο δεν έχει μόνιμη ταμπέλα. Αντιθέτως η ευφάνταστη ιδέα είναι πως στην μεταλλική πλάκα μπορεί να προσθέτει κατά βούλησιν γράμματα με τα οποία σχηματίζει διάφορες φράσεις, όπως

«τέλος», «και κρατάω και τον σκύλο»...

Η απατημένη σύζυγος λοιπόν ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της αναγράφοντας στην ταμπέλα είτε το «Πολ σε χωρίζω», είτε «τέλος», είτε «... κρατάω και τον σκύλο».

«Ημουν θυμωμένη και αναστατωμένη και ήθελα να κάνω κάτι που να μπορεί αν το δει ο καθένας. Οταν κατάλαβα τι συμβαίνει, πέρασα από διάφορες συναισθηματικές φάσεις αλλά ήμουν θυμωμένη και ήθελα να τον κάνω να το πληρώσει. Επινα ένα ποτό την περασμένη εβδομάδα στο μπαρ όταν βρήκα πώς θα πάρω το αίμα μου πίσω. Ημασταν για χρόνια μαζί και είναι θλιβερό ότι κατέληξε έτσι. Εχω διαλυθεί και περνάω δύσκολα. Αλλά ένιωσα κάπως καλύτερα όταν ανέβηκε το μήνυμα. Ηθελα να τον ξεφωνίσω δημοσίως», όπως είπε στη Mirror.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα