Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ – Το φουτουριστικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει


Είστε έτοιμοι για τον «Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ»; Έναν πόλεμο διαφορετικό από αυτούς που έχει, ήδη, δει η ανθρωπότητα με τον «εχθρό» να απειλεί να αφανίσει πολιτικές ηγεσίες, στρατούς και κυβερνήτες, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη οντότητα.

Ο οραματιστής σκηνοθέτης Μαρκ Φόρστερ (James Bond: Quantum of Solace) ένωσε τις δυνάμεις του με τον σούπερ σταρ της μεγάλης οθόνης, Μπραντ Πιτ,

με το αποτέλεσμα να αφήνει το κοινό καθηλωμένο: το τρισδιάστατο επικά φουτουριστικό, μετα-αποκαλυπτικό blockbuster θρίλερ για γερά νεύρα και θεατές που αντέχουν να ζήσουν τη φιλόδοξη, κινηματογραφική απαρχή ενός νέου είδους απειλητικού «παγκοσμίου πολέμου Ζ», γεμάτη καθηλωτικές σκηνές και μοναδικά ρεαλιστικά εφέ.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

WORLDWARZ

&ΣΕ 3D

Πρωταγωνιστούν:

Μπραντ Πιτ, Μιρέιγ Ένος, Φάνα Μοκοένα

Ντέιβιντ Μορς, Ντανιέλα Κερτέσζ

Σκηνοθεσία:

Μαρκ Φόρστερ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS

Μερικά info που πρέπει να ξέρετε

Tο μετα-αποκαλυπτικό βιβλίο τρόμου του Max Brooks «Ζ Παγκόσμιος Πόλεμος» (κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις ANUBIS) είναι απλά καθηλωτικό. Αν σκεφτεί κανείς, πως είναι γραμμένο στο πρώτο ενικό πρόσωπο, μεταφέροντας στον αναγνώστη τις εμπειρίες των ανθρώπων που έζησαν τη δεκάχρονη, κυριολεκτικά παγκόσμια σύγκρουση, πρόκειται για ένα συγκλονιστικό χρονικό εκείνης της περιόδου.Γεννήθηκε, έτσι η ιδέα, της μετατροπής αυτού του πολυπρόσωπου βιβλίου σε κινηματογραφικό σενάριο, με έναν βασικό πρωταγωνιστή. Το εγχείρημα, ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ακριβώς για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε ο σκηνοθέτης Μαρκ Φόρστερ!Ο Μπραντ Πιτ, διασκέδασε σαν… μικρό παιδί στα γυρίσματα! Μάλιστα, δήλωσε πως σκοπός του είναι να απολαύσουν οι γιου του τη νέα του ταινία.Φυσικά, επειδή έχουμε να κάνουμε με Παγκόσμιο Πόλεμο, τα γυρίσματα εξαπλώθηκαν… παντού! Από την Αμερική και τη Γλασκόβη, μέχρι τη Μάλτα έφτασαν οι συντελεστές.
Keywords
Τυχαία Θέματα