Ούτε ένα δάκρυ από τη μάνα του 3χρονου αγοριού που ζεματίστηκε με καυτό νερό

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την μητέρα που σκότωσε το παιδάκι της αφού πρώτα το έβαλε μέσα σε καυτό νερό.

Το μόνο που ένοιαζε την 19χρονη μητέρα ήταν ο εραστής της ενώ η ανθρώπινη υπόσταση της γυναίκας μπορεί να φανεί μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν που έριξε το παιδί της μέσα στην μπανιέρα με το καυτό νερό ενώ ταυτόχρονα το χαστούκιζε. Ο λόγος; Για να σταματήσει να κλαίει.

Στο παρελθόν οι δυο τους είχαν απασχολήσει τις Αρχές αλλά δεν είχε προκύψει κάτι εις βάρος τους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr.

Η 19χρονη μητέρα από την Βουλγαρία φαίνεται ότι δεν άφησε ούτε ένα δάκρυ για το αδικοχαμένο παιδί της και ο μόνος καημός της ήταν να είναι με τον 29χρονο σύντροφο της. Μία από τα ίδια συνέβησαν και με εκείνον καθώς έκανε… παρατήρηση στους αστυνομικούς επειδή τον χώρισαν από την 19χρονη.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες για τον φόνο του αγοριού και να μάθουν τις λεπτομέρειες της τραγωδίας. Όλα έγιναν όταν η μητέρα νόμιζε ότι ο σύντροφος της την «κάρφωσε». Τότε η ίδια άρχισε να λέει ότι εκείνος έριξε το παιδί μέσα στο καυτό νερό επειδή έκλαιγε ενώ ταυτόχρονα το χαστούκιζε. Και παραδόξως - κατά τα λεγόμενα της γυναίκας - το παιδί, παρά τα βασανιστήρια δεν έκλαιγε!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» υπήρχαν εδώ και καιρό υποψίες ότι ο 29χρονος εξωθούσε την 19χρονη στην πορνεία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε μετά από τις έρευνες που έγιναν.

Πριν από αρκετό καιρό, το ζευγάρι είχε εντοπιστεί μαζί με δύο φίλους του 29χρονου μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Τότε οι αστυνομικοί τους είχαν κάνει σωματικό έλεγχο ενώ κοίταξαν και το όχημα αλλά τελικά δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος τους και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Αυτή την φορά δεν συνέβη το ίδιο καθώς το ζευγάρι συνελήφθη για τον θάνατο του άτυχου 3χρονου. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα