Ου 666 – Πάνκ συγκρότημα αυνανίζεται στην αυλή της εκκλησίας [εικόνα]

Ένα πάνκ συγκρότημα από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, στα πλαίσια των γυρισμάτων για το καινούριο του βίντεοκλιπ, αποφάσισε να βάλει την μπασίστα του γκρούπ Λάουρα Λάς να αυνανιστεί στην αυλή της εκκλησίας του Γουέστμπορο.

Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες με τον παπά της εκκλησίας να πρωτοστατεί. Η πρωταγωνίστρια του βίντεοκλιπ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως: «Το ποίμνιο και η εκκλησία είναι ανόητοι και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξαπλώνουν το μίσος και να δημιουργούν ένταση. Εγώ απλά θέλησα να ανοίξω τα πόδια μου και τίποτα περισσότερο».

Το συγκρότημα

αναφέρει πως αγαπημένο του γκρουπ είναι οι Sex Pistols και δήλωσαν στον τύπο πως αν είχαν περισσότερα χρήματα για να μπορέσουν να πληρώσουν τις μηνύσεις θα γύριζαν ένα βίντεοκλιπ με μεγαλύτερη διάρκεια πορνό.

Τέλος, ένα μέλος του συγκροτήματος δήλωσε: «Αν κάποιος από τους θαυμαστές μας μπορεί να μας δανείσει τα απαραίτητα χρήματα, στο επόμενο βίντεο θα πρωταγωνιστούν δυο γυναίκες, ενώ το γύρισμα θα μπορέσει να γίνει από επαγγελματίες» και συμπλήρωσε πως υπήρχε πολύ κίνηση στην αυλή της εκκλησίας και είδαν κάποιους αστυνομικούς να έρχονται προς το μέρος τους με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν σε πολύ λίγο χρόνο.

Τελικά κανένας από το συγκρότημα δεν κατέληξε με χειροπέδες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα