Όταν οι μαϊμούδες ζωολογικού κήπου…κάνουν απεργία [εικόνες]

09:05 6/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Μαϊμούδες που βρίσκονται σε Ολλανδικό ζωολογικό κήπο εμφάνισαν περίεργη συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες, μένοντας αδιάφορες για ώρες καθιστές με γυρισμένη την πλάτη τους στους επισκέπτες αρνούμενες ακόμα και να φάνε.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου θεωρούν ότι κάτι τους τρόμαξε υπερβολικά είτε ένα τρομακτικό μπλουζάκι είτε ένα φίδι είτε ακόμα και UFO.

Οι υπεύθυνοι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με την συμπεριφορά των 112 μαϊμούδων που μέχρι πρότινος ήταν υπερκινητικά και γεμάτα ζωή και ξαφνικά έπεσαν σε βαριά κατάθλιψη. Μάλιστα,

σε μια προσπάθεια των υπευθύνων να τα καλοπιάσουν τους έφεραν το αγαπημένο τους φαγητό, μήλα αλλά παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια ήταν για ακόμα μια φορά άκαρπη.

Ο βιολόγος Wijbren Landman ανέφερε πως «αποτελεί μυστήριο, είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να το προκάλεσε». Ο εκπρόσωπος τύπου του Ζωολογικού Κήπου μιλώντας στο Spiegel δήλωσε ότι «όταν είναι αναστατωμένος ο αρχηγός όλη η ομάδα επηρεάζεται. Μάλλον, ο αρχηγός τους σοκαρίστηκε από κάτι που δεν γνωρίζουμε και αυτό αναστάτωσε όλη την ομάδα.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα