Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ «χούφτωσε» το στήθος της Σούζαν Σάραντον [βίντεο]

14:51 2/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Η Σούζαν Σάραντον ήταν ανέκαθεν μια πολύ γοητευτική γυναίκα και δεν δίσταζε να φοράει ρούχα με αποκαλυπτικό μπούστο στις διάφορες εκδηλώσεις που βρισκόταν.

Αφού τέλειωσε το πολύ σημαντικό της έργο με τους πρόσφυγες στη Λέσβο και τη Σάμο και βοηθήσει τους απλούς εθελοντές να φέρουν εις πέρας την δύσκολη αποστολή και να διεκδικούν το Νόμπελ Ειρήνης, βρέθηκε στα βραβεία του σωματείου των ηθοποιών, τα Screen Actors Guild Awards και η Κέιτ Γουίνσλετ την υποδέχθηκε με παραπάνω θέρμη από το αναμενόμενο.

Η Σάραντον δεν δίστασε παρά τα 60 κάτι της χρόνια, να βάλει ένα σακάκι κι από μέσα ένα σουτιέν, με αποτέλεσμα το ντεκολτέ της να είναι ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν τα πηγαδάκια στην αίθουσα της απονομής. Όλοι τους έμειναν να την κοιτάζουν και να την επαινούν, όμως η Κέιτ Γουίνσλετ έκανε μια κίνηση παραπάνω.

Η Κέιτ το ζει έντονα όλο αυτό το πανηγύρι από τις Χρυσές Σφαίρες και μετά, αφού έλειπε από τις απονομές τουλάχιστον δύο χρόνια (2014 στα SAG, 2012 στις Σφαίρες, 2016 στα Oscar) και δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφραστεί. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ενθουσιώδη αγκαλιά στον Ντι Κάπριο, περιέλαβε την Σάραντον. Όταν στάθηκαν μαζί για να φωτογραφηθούν, η Γουίνσλετ κοίταξε το στήθος της και άπλωσε το χέρι της να το πιάσει.

Όταν ο Τζίμι Κίμελ την ρώτησε αν ζήτησε την άδεια της Σούζαν, η υποψήφια για Oscar B' Γυναικείου απάντησε: «Όχι δεν πήρα την άδειά της. Αισθάνθηκα το στήθος της Σούζαν Σάραντον. Είμαι ξεδιάντροπη. Νομίζω ότι μπορεί να έπιασα και τα οπίσθια της Κρίστεν Γουίγκ».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ «χούφτωσε» το στήθος της Σούζαν Σάραντον [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα