Ένα εκατομμύριο μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο Νότο

13:35 2/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Είναι δεδομένο πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αν μη τι άλλο, μας διασκεδάζει. Είναι επίσης δεδομένο πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας βρίσκει πάντα τρόπους ώστε να γίνει θέμα συζήτησης διεθνώς. Το τελευταίο του μάλιστα «τρικ» είναι κατά την άποψη μας από τα πλέον επιτυχημένα και ευτυχώς, τελείως ακίνδυνο.

Τι έκανε αυτή τη φορά ο απρόβλεπτος Κιμ; Έστειλε ένα εκατομμύριο μπαλόνια γεμάτο προπαγάνδα αλλά και σκουπίδια στη Νότια Κορέα!
Οι αρχές της Νότιας Κορέας τρομοκρατήθηκαν αρχικά βλέποντας τα μπαλόνια να περνούν τα σύνορα, φοβούμενοι πως επρόκειτο για βιοχημικό

χτύπημα!

Τα μπαλόνια είχαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό προγραμματισμένο ώστε αυτά να εκραγούν όταν περάσουν πλέον στη Νότια Κορέα. Ήταν γεμάτα με μηνύματα κατά της προέδρου της χώρας Παρκ -Γκέουν Χε την οποία μάλιστα αποκαλούσαν «πολιτική βρώμα».

Ως... συνοδεία στα μηνύματα τα μπαλόνια είχαν επίσης διάφορα σκουπίδια, όπως αποτσίγαρα αλλά και χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα, όπως και χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας.

Δεκάδες από τα μπαλόνια αυτά δεν έσκασαν και κατέληξαν σε χωράφια με τους κατοίκους να πανικοβάλλονται, αφού φοβήθηκαν πως μέσα κρύβονταν κάποιος θανατηφόρος ιός. Οι στρατιωτικές αρχές της χώρας μετέφερα το περιεχόμενο σε εργαστήρια όπου διαπιστώθηκε πως τα σκουπίδια που υπήρχαν μέσα ήταν απλά σκουπίδια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νότιας Κορέας χαρακτήρισε την κίνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν ως «ανώριμη». Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει την πλάκα του.

The post Ένα εκατομμύριο μπαλόνια με χρησιμοποιημένο χαρτί τουαλέτας έστειλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στο Νότο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα