Όσο εσύ τρως το καταπέτασμα, δύο γιαγιάδες πίνουν σφηνάκια και σου βάζουν τα γυαλιά [βίντεο]

Υπήρχε μια εποχή, γύρω στα 20-22 σου που σου άρεσαν τα ξενύχτια, έβγαινες για ποτό, έπινες που και που λίγο παραπάνω, ίσως παραπάνω από το λίγο παραπάνω, αλλά εν πάσει περιπτώσει ζούσες την ηλικία σου καλά. Μόλις μπήκες στα 24-25 σου γύρισαν τα μυαλά. Έξοδος για ποτό δεν σου λέει πλέον τίποτα και ζεις μόνο για να τρως. Είτε παραγγέλνεις απ΄έξω και τρως σα να μην υπάρχει αύριο είτε κανονίζεις με τους φίλους να πάτε σε ταβέρνα.

Φυσικά κι εκεί δεν πας για τη διασκέδαση ή το κρασί. Πας βουρ για να πάρετε την ποικιλία κρεατικών. Ταυτόχρονα βλέπεις και τα διπλανά τραπέζια που τρώνε και

τα σάλια σου φτάνουν πάτωμα. Όσο εσύ έχεις μετατραπεί σε έναν μεσήλικα 25 ετών, υπάρχουν κάτι γιαγιάδες που θα σου βάλουν τα γυαλιά.

Είμαστε σίγουρα υπερβολικοί, αλλά το να βλέπεις γυναίκες που είναι over 70 να το ρίχνουν σε σφηνάκια ουίσκι μιας και το Fireball πίνεται μόνο σε shots. Μάλιστα δεν είναι τυχάρπαστες και άσχετες με το ουίσκι. Έχουν και άποψη γι΄αυτό που πίνουν. Τώρα μπορούμε να γυρίσουμε στον καναπέ μας αγκαλιά με το κουτί της jumbo πίτσας.

The post Όσο εσύ τρως το καταπέτασμα, δύο γιαγιάδες πίνουν σφηνάκια και σου βάζουν τα γυαλιά [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα