Ωραίες και επώνυμες που βίωσαν την απιστία

Δεν τους λείπει τίποτα! Είναι όμορφες, με τα φώτα στραμμένα πάνω τους ενώ αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού για άντρες και γυναίκες. Όμως… κάποιος… κάποτε βρέθηκε στο δρόμο τους για να τους μάθει τι θα πει απιστία. Δεν είναι λίγες οι επώνυμες που «έφαγαν» κέρατο και τόλμησαν να το παραδεχτούν δημόσια.

Ποιος είπε ότι οι βασίλισσες δεν ξέρουν τι θα πει απιστία; Η Ελένη Μενεγάκη, αν και έχει βρει τον έρωτα πια στα μάτια του Ματέο Παντζόπουλου, έχει παραδεχτεί έμμεσα ότι έχει

απατηθεί: «Σε όλους μας κάποια στιγμή έχει τύχει.. Ξεπερνιέται άμα τον άλλον τον θες και τον αγαπάς…» είχε δηλώσει η όμορφη παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από τις σχέσεις της είναι η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έπεσε δυο φορές θύμα απιστίας. «Τη μία από αυτές στενοχωρήθηκα τόσο πολύ, τα δάκρυα έτρεχαν στα μαγουλά μου όταν μου αποκάλυψε την αλήθεια. Αλλά δεν τερμάτισα τη σχέση γιατί θεώρησα ότι η αληθινή αγάπη αξίζει πολύ περισσότερο από ένα στιγμιαίο λάθος. Τη δεύτερη φορά που το έμαθα, δεν με ένοιαξε γιατί για μένα η σχέση που είχα ήταν ήδη τελειωμένη υπόθεση».

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ελένη Μενεγάκη Ελεονώρα Μελέτη Κατερίνα Παπουτσάκη Τατιάνα Στεφανίδου Ναταλία Γερμανού Ελένη Φουρέιρα

Πιο εκδικητικά αντιμετώπισε το θέμα «κέρατο» η Ελεονώρα Μελέτη. «Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σ’ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον τέσσερα ολόκληρα χρόνια», παραδέχτηκε στο παρελθόν η νέα παρουσιάστρια ειδήσεων του Ε!

«Έχω συγχωρήσει την απιστία γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις, γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση» έχει δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα που πρόσφατα έριξε κι αυτή το δικό της στο Γιώργο Σαμαρά.

Από τη λίστα με τις απατημένες δεν απουσιάζει ούτε η Τατιάνα Στεφανίδου. Συγκεκριμένα, έχει πει: «Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει. Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει. Θα έπρεπε να πω "τελειώνουμε" και να προχωρήσουμε τη ζωή μας».

Στο ατυχές περιστατικό με τον Ορέστη Τζιόβα αναφερόταν μάλλον η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν δήλωνε στο παρελθόν: «Ε, ναι! Έχω φάει κέρατο. Το έμαθα αφού χωρίσαμε ότι με κεράτωνε ασυστόλως. Δεν μπορώ να πω τι του είπα».

The post Ωραίες και επώνυμες που βίωσαν την απιστία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα