Όμιλος για πρώτη θέση και απευθείας πρόκριση στο Euro

16:34 7/9/2014 - Πηγή: KoolNews

Με αφορμή την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2016, το koolnews.gr σας παρουσιάζει τον όμιλο της Ελλάδας και αιτιολογεί γιατί είναι ιδανικός για πρωτιά...

Οι παρουσίες της Εθνικής Ελλάδος, από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού το 2004 και εντεύθεν, σε υψηλό επίπεδο έχουν και μια επιβράβευση. Η Ελλάδα ανήκει στις καλύτερες ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης. Σε

αυτό βέβαια βοήθησε η πρόκριση της Ελλάδας στις «16» καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στους προκριματικούς ομίλους για το ευρωπαϊκό κύπελλο στη Γαλλία έχει να αντιμετωπίσει καλές ομάδες, αλλά όχι ομάδες φόβητρα, οι οποίες είναι εύκολες να διαχειριστούν.

Ας ξεκινήσουμε από τα... εύκολα. Η Εθνική θα δώσει δύο παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε. Ποδοσφαιρικά δεν έχουν να δείξουν τίποτα και η ομάδα του Ρανιέρι, δεν πρέπει να αφήσει σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ούτε μισό βαθμό. Από εκεί και πέρα εύκολος αντίπαλος είναι και η Βόρεια Ιρλανδία. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση, η Εθνική, ωστόσο, θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή για να πάρει το τρίποντο.

Αυτή που θα διεκδικήσει την πρώτη θέση είναι η σημερινή της αντίπαλος, η Ρουμανία. Οι δυο τους έχουν παρελθόν. Άλλωστε οι Ρουμάνοι χρωστάνε στην Ελλάδα, από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το παζλ των ομίλων συμπληρώνεται με την Φινλανδία και την Ουγγαρία, δύο ομάδες που περισσότερο στην έδρα τους μπορούν να αποσπάσουν κάποιον βαθμό.

Η Ελλάδα, με ό, τι έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια είναι το φαβορί για την πρώτη θέση και αν δεν αλλάξει συνταρακτικά η εικόνα της στους αγώνες, είναι αρκετά δύσκολο να χάσει την πρώτη θέση.

The post Όμιλος για πρώτη θέση και απευθείας πρόκριση στο Euro appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα