Ολυμπιακός-Μάντσεστερ: – Το φλεγόμενο Καραϊσκάκη 12ος παίκτης του Θρύλου

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν στην Ελλάδα, κατευθύνθηκαν στον Πειραιά και το βράδυ αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκης σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό εάν οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ελπίζουν σε συνέχεια της πορείας τους στο Champions League.

Ο

Ολυμπιακός καλείται ενάντια στους «μπέμπηδες» να τα παίξει όλα για όλα για να περάσει -επιτέλους- στην φάση των «8» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Το έργο δύσκολο καθώς η Μάντσεστερ ακούει μόνο και μόνο το όνομά της προκαλεί φόβο σε όλη την Ευρώπη. Έστω και εάν εκ των πραγμάτων δεν είναι η ομάδα που ήταν πριν από μερικά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει απώλειες, ωστόσο παρά το φλεγόμενο της έδρας θα πρέπει να παίξει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σκοράρει. Αλλιώς... φως δεν υπάρχει. Μετά την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στην αγγλική Φούλαμ η ερυθρόλευκη επίθεση αδιαμφισβήτητα αποδυναμώθηκε. Ο Χαβιέ Σαβιόλα θα αναλάμβανε το μεγαλύτερο βάρος για την εμπροσθοφυλακή ωστόσο ο τραυματισμός του τον έθεσε νοκ άουτ για το σημερινό ματς.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει και αδυναμία στο να χρησιμοποιηθεί ο Στσέποβιτς, ενώ σημαντική η απουσία του Δημήτρη Σιόβα στα μετόπισθεν. Παράλληλα ο γρίφος που έχει να λύσει ο Μίτσελ έχει να κάνει και με τον επαναληπτικό καθώς ορισμένοι παίκτες κινδυνεύουν να τιμωρηθούν εάν λάβουν κίτρινη κάρτα. Για το λόγο αυτό ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε μερικά τετ α τετ για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη καλούνται στην Ευρώπη να διατηρήσουν την φήμη τους και να σταθούν αντάξιοι της ιστορίας τους έστω και τώρα στην μετά Φέργκιουσον εποχή η οποία αναγνωρίζεται ως μεταβατική για αυτούς. Φαν Πέρσι και ο Γουέιν Ρούνεϊ και δεν πρέπει με τίποτα να υποτιμηθούν καθώς η παγκόσμια κλάση τους μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή την διαφορά ακόμα και στην πιο δυνατή ομάδα.

Σημαντικός παράγοντας στο σημερινό ματς είναι για άλλη μία φορά η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκης, το οποίο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο...

Πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Ντομίνγκες, Πέρες, Κάμπελ, Ολαιτάν.

Πιθανή ενδεκάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Nτε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Σμόλινγκ, Κάρικ, Φλέτσερ, Φελαινί, Γιανουζάι, Ρούνει, Φαν Πέρσι

Καλή επιτυχία Θρύλε!

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα