Θρίλερ στην Τανάγρα: Παρολίγον συντριβή μαχητικού αεροσκάφους

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει μία απλή πτήση ρουτίνας σήμερα το πρωί, που ξεκίνησε από το στρατόπεδο της Τανάγρας. Συγκεκριμένα, μόλις το αεροσκάφος απογειώθηκε ο χειριστής του Μιράζ διαπίστωσε βλάβη στο μαχητικό.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία και σύμφωνα με το newpost.gr, παρουσιάστηκε βλάβη στον κινητήρα του μαχητικού αεροσκάφους ενώ βρισκόταν σε άσκηση αερομαχίας κοντά στην περιοχή του Παρνασσού. Όμως, χάρη στη ψυχραιμία που επέδειξε

ο πιλότος του αεροσκάφους και στην πολύωρη εκπαίδευση, αλλά και τις 500 ώρες πτήσεις που έχει στο ενεργητικό του, κατάφερε να ελέγξει όσο καλύτερα το μαχητικό και τελικά να το προσγειώσει επιτυχώς στην Τανάγρα.

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποσμηναγό για να του δώσει προσωπικά τα συγχαρητήρια του αλλά και την αγάπη ολόκληρου του υπουργείου. Επίσης του μετέφερε πως όλοι στο Πεντάγωνο νιώθουν υπερήφανοι για το έμψυχο δυναμικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τόσο για τις ικανότητες που το διακρίνει όσο και για την άρτια εκπαίδευση που έχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα