Ολυμπιακός: Η ώρα του Σίλβα

13:02 5/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Μάρκο Σίλβα μέσα στο επόμενο 48ωρο θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό και ύστερα να μπουν στο πλάνο ο φάκελος των μεταγραφών, αλλά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ...

Στην τελική ευθεία

φαίνεται πως έχει μπει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, την ώρα που στην χώρα μας οι Έλληνες πολίτες αποφασίζουν για το «ναι» ή το «όχι» για τα μέτρα που προτείνουν οι Ευρωπαίοι στην ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίσπρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, έχει πει το «ναι» εδώ και πάρα πολύ καιρό και πλέον ήρθε η ώρα να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Με το που φτάσει ο Σίλβα, υπογράψει το συμβόλαιό του και ανακοινωθεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, τότε μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο για την επόμενη μέρα του συλλόγου που αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ και τη στελέχωσή του. Ήδη έχουν ανακοινωθεί ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Λόρια, ο Τζανδάρης, ο Γιαννιώτας, ο Πουλίδο, ο Μαρτίνες, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό κινούνται και σε ρυθμούς προετοιμασίας . Ήδη από τη νέα εβδομάδα ξεκινούν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, προτού ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

The post Ολυμπιακός: Η ώρα του Σίλβα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα