Ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ – Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν

Πλατανιάς Χανίων, ΑΕΛ Καλλονής, Βέροια, Πανιώνιος, Πανθρακικός και Λεβαδειακός διεκδικούν την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ...

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κέρκυρα στην Αρκαδία. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την θέση για τα πλέι οφ της Ευρώπης, ενώ και οι «Φαίακες» έχουν εξασφαλίσει, με τη σειρά

τους, την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ καθώς οι 44 βαθμοί είναι μαξιλαράκι ασφαλείας.

Στο Παγκρήτιο ο υποβιβασμένος Εργοτέλης υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ο οποίος θέλει πάση θυσία τη νίκη για να αποφύγει τον υποβιβασμό, δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από τον Εργοτέλη με 40 βαθμούς.

Στην Μυτιλήνη η Καλλονή υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες θα πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει δικαίωμα διεκδίκησης κάποιου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού δεν τους χορηγήθηκε η αδειοδότηση. Από την πλευρά τους οι «σαρδέλες» θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό για να πιάσουν το μαξιλαράκι των 44 βαθμών, που εξασφαλίζει την παραμονή.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» κυνηγούν την δεύτερη θέση, την οποία αυτή τη στιγμή την έχει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν διεκδικεί κάτι. Η Ευρώπη χάθηκε και πλέον κοιτούν τη νέα χρονιά να εξυγιανθούν οικονομικά να πραγματοποιήσουν αντίστοιχη χρονιά με τη φετινή.

Δοθείσης ευκαιρίας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ τη νίκη θέλει και ο ΠΑΟΚ για να διατηρηθεί στην 2η θέση.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Βέροια. Ο Παναιτωλικός έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και εκείνη που καίγεται για τους βαθμούς είναι η Βέροια. Η ομάδα από την Ημαθία έχει 43 βαθμούς και θέλει τουλάχιστον έναν για να παραμείνει.

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ξάνθη στο ντέρμπι της Θράκης, με τους «πράσινους» να αναζητούν το τρίποντο καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση (νίκης Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο) θα έρθει αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό.

Ο Πλατανιάς Χανίων, τέλος, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια Χανίων και οι γηπεδούχοι είναι κι εκείνοι στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες με υποβιβασμό. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και το μόνο που θέλει είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα με καλό αποτέλεσμα.

The post Ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ – Ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα