Φλαμπουράρης: Πριν δώσει κάποιος εξηγήσεις δεν μπορείς να ζητάς παραίτηση του κ. Στουρνάρα

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Επικρατείας το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ενώ απέκλεισε το σενάριο των εκλογών, τονίζοντας ότι δεν έχουν νόημα. «Η κάλπη που ζωγράφισε ο Τσίπρας προχθές στη Βουλή, όπως την είδα μου μοιάζει περισσότερο με κάλπη δημοψηφίσματος

και όχι με κάλπη εκλογών» δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο υπουργός Επικρατείας είπε πως ο ίδιος πιστεύει ότι «το δημοψήφισμα αν θα γίνει θα είναι συμφωνημένο και με τους εταίρους μας», ενώ συμπλήρωσε ότι δε θα χρειαστεί να γίνει δημοψήφισμα γιατί θα υπάρξει συμφωνία η οποία θα ψηφιστεί από το 100% των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε για την Τράπεζα της Ελλάδος, είπε ότι «εμείς έχουμε ένα πρόβλημα με το mail που εστάλη, αλλά πριν δώσει κάποιος εξηγήσεις δεν μπορείς να ζητάς παραίτηση του κ. Στουρνάρα».

Διαβάστε σχετικά: Ρίχνει το γάντι στον Στουρνάρα ο Τσίπρας – Τον κατηγορεί ότι υπονομεύει την κυβέρνηση

Ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα θα καταβάλλει την Τρίτη τα 744 εκατομμύρια στο ΔΝΤ, ο κ. Φλαμπουράρης απάντησε ότι «κάνουμε κάθε προσπάθεια για έναν έντιμο συμβιβασμό. Είναι υποχρεωμένη η Ε.Ε. να αποδεχθεί τις προτάσεις μας και να ανοίξει τη ρευστότητα από την ΕΚΤ».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι μαζί στο Eurogroup οι κύριοι Βαρουφάκης και Τσακαλώτος είπε ότι ο πρώτος θα είναι σίγουρα και παρείχε πλήρη στήριξη στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης έβαλε ψηλά τον πήχη της διαπραγμάτευσης και παγκοσμιοποίησε το ελληνικό πρόβλημα»

Ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε επίσης ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό και τόνισε ότι ορισμένοι ακραίοι κύκλοι στην Ευρώπη, δε θέλουν να κερδίσει η Ελλάδα στη διαπραγμάτευση, για να μην παραδεχτούν την αποτυχία της πολιτικής τους

The post Φλαμπουράρης: Πριν δώσει κάποιος εξηγήσεις δεν μπορείς να ζητάς παραίτηση του κ. Στουρνάρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα