Όλα τα λεφτά στην τσόχα

Και το νου σου: δεν εννοούμε να διαβάσεις τον τίτλο και να πάρεις τον δρόμο για το καζίνο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την fashion πλευρά της τσόχας.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Ακούγοντας τη λέξη τσόχα, το μέσο αντρικό μυαλό ταξιδεύει υποσυνείδητα σε δύο δρόμους: ο ένας οδηγεί στο τραπέζι του μπιλιάρδου, ο άλλος σε κάποιο καρέ με βαλέδες και ρηγάδες φόρα παρτίδα. Κάπου εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει και τρίτος “τσόχινος” δρόμος. Μη σοσιαλιστικός. Στυλιστικός.

Ένα χοντρό μάλλινο ύφασμα που έχει βουρτσιστεί και λειανθεί,

δημιουργώντας μια ελαφρά χνουδάτη στοίβα στη μια μεριά. Σκέψου κοτλέ απλώς χωρίς τις ραβδώσεις. Μαλακό αλλά συνάμα ανθεκτικό, ιδανικό για υγρές μέρες με δυνατούς ανέμους. Εξ ου και η πλειοψηφία των κατασκευαστών είναι βρετανικά εργοστάσια. Η “τσόχα”, βέβαια, είναι ιδανικό ύφασμα και για το ελληνικό φθινόπωρο – ναι, αξίζει να επενδύσετε σε κάποιο moleskin τζάκετ ή ακόμα καλύτερα σε κανένα σταυρωτό (και με αιχμηρό πέτο) blazer. Εξαιτίας της “σουέντ” υφής της, η τσόχα προσθέτει ένα χαλαρό και casual αέρα με ό, τι κι αν τη συνδυάσεις ενώ μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό.

Διαβάστε ακόμα:
εμφάνιση παίζει ρόλο

* Το καρό… μίλι της γραβάτας

Keywords
Τυχαία Θέματα