Οι βασίλισσες των μαγιό! Οι πιο επιτυχημένες εμφανίσεις των celebrities στην παραλία

Αντικείμενο πόθου του αντρικού πληθυσμού και παράδειγμα προς μίμηση δεκάδων γυναικών, εννιά καυτές παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία. Αθηνά Οικονομάκου, Γωγώ Μαστροκώστα, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Στικούδη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Σόφι Πασχάλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τάμτα ξεχωρίζουν το φετινό καλοκαίρι με τα αποκαλυπτικά τους μαγιό και τις άψογες αναλογίες του.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αθηνά Οικονομάκου

Τον τίτλο της «βασίλισσας των μαγιό» έχει κατακτήσει επάξια η νεαρή ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων. Άλλοτε με ολόσωμα μαγιό, άλλοτε με μπικίνι, γυρνά όλες τις παραλίες της Μυκόνου, χαρίζοντας μοναδικά ενσταντανέ στους φωτογράφους.

Ελένη Φουρέιρα

Τον έρωτα ζει το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Φουρέιρα και από ότι φαίνεται της πάει πολύ! Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κεφαλονιά, όπου και διατηρεί σπίτι ο σύντροφός της Σπυράγγελος Λυκούδης, και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Φυσικά, τραβά και τα βλέμματα των λουομένων με τα σέξι μαγιό της!

Γωγώ Μαστροκώστα

Μητέρα, σύζυγος και πάνω από όλα γυναίκα που σέβεται τη θηλυκή της πλευρά, η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα δεν αφήνει το χρόνο να περάσει από πάνω της. Πρόσφατο παράδειγμα, οι φωτογραφίες της με μαγιό κατά τη διάρκεια εξόρμησής της στη Ρόδο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ο τίτλος της Μιλφ της ακολουθεί παντού και ιδιαίτερα στην παραλία, όπου οι κοιλιακοί της και το γυμνασμένο της σώμα βγαίνουν σε κοινή θέα. Η παρουσιάστρια, πλέον, της πρωινής ζώνης του Mega έχει κερδίσει το στοίχημα τόσο με τη ζυγαριά όσο και με τη γυμναστική. Φαίνεται, άλλωστε!

Σόφι Πασχάλη

Γυμνάστρια στο επάγγελμα, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, καταναλώνοντας μικρά γεύματα, φρούτα, ψάρι και λαχανικά, ενώ δεν λείπει από το ημερήσιο πρόγραμμα της και η άσκηση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χυμώδης και πληθωρική, η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στον Alpha δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Κι αυτό επειδή δεν χρειάζονται μόνο six packs για να είσαι σέξι!

Κατερίνα Στικούδη

Παραλήρημα προκαλεί η τραγουδίστρια σε κάθε της εμφάνιση με μαγιό στην παραλία, αφού ξέρει να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σμιλευμένο σώμα της. Όσον αφορά στις πόζες; Αυτές… κόβουν την ανάσα!

Τάμτα

Η τελευταία των καλλίγραμμων «Μοϊκανών» η δημοφιλής τραγουδίστρια. Η καλλίγραμμη περσόνα βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, τραβώντας τα βλέμματα και εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές της στην κατάδυση αλλά και με τις πόζες της… στο φακό!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με εντατικό πρόγραμμα η γνωστή παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και να επανέλθει πλήρως. Οι πρόσφατες φωτογραφίες με μαγιό το αποδεικνύουν περίτρανα και την κατατάσσουν επάξια στη λίστα με τις sexy mama!

The post Οι βασίλισσες των μαγιό! Οι πιο επιτυχημένες εμφανίσεις των celebrities στην παραλία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα