Οι stars το… έσκασαν!

Δεν σου αρέσει η έννοια του γάμου; Έλα, μην σκας και μην νομίζεις ότι έχεις κάποιο θέμα. Απλά σκέψου ότι ανήκεις στην ίδια κατηγορία με διάφορους stars.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Γι’ αυτούς αλλά και για πολύ κόσμο ο γάμος δεν είναι κάτι παραπάνω από μια υπογραφή που επισφραγίζει μια αγάπη νόμιμα στα χαρτιά. Οι παρακάτω σταρ δε σκοπεύουν να χορέψουν το χορό του Ησαΐα ούτε τώρα ούτε ποτέ!

align="left">Halle Berry

Η διάσημη ηθοποιός τώρα πια ακολουθεί το μότο “πως μετά τις δύο βολές καίγεσαι”. Έχει παντρευτεί δύο φορές (τον παίκτη του μπέιζμπολ David Justice και τον τραγουδιστή Eric Benet) και αποκλείει ένα τρίτο ταξίδι στο διάδρομο της εκκλησίας. Σε συνέντευξη της δήλωσε: “Δε νιώθω πια την ανάγκη να είμαι η σύζυγος κάποιου ούτε την επιβεβαίωση από ένα πιστοποιητικό γάμου”. Αυτό τον καιρό είναι ερωτοχτυπημένη με τον Olivier Martinez, ο οποίος μάλλον μοιράζεται την απαξίωσή της για το μυστήριο του γάμου.

Brangelina

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποτελούν το πρότυπο ζευγαριού για αφίσα κατά του γάμου. Ακόμα και τώρα που κάποιες φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε πως το όλο θέμα “γάμος” είναι μια παραφιλολογία απλά για να δοθεί δημοσιότητα στη νέα ταινία του Brad.

Eva Mendes

Η ίδια έχει δηλώσει την αποστροφή της πολύ καθαρά για το γάμο, ξανά και ξανά και ξανά. Πρόσφατα είπε: “Νομίζω πως ο σύζυγος και η γυναίκα είναι πολύ… αντισέξι”. Τα ακούς Ryan Gosling; Ακούω να λες!

Ryan Reynolds

Ο Ryan Reynolds έχει παντρευτεί μια φορά και δε θέλει δεύτερη. Ο ηθοποιός λέει πως δεν έχει ξεπεράσει το διαζύγιό του το 2010 από τη Scarlett Johansson και πρόσφατα είπε: “Δε νομίζω πως θέλω να ξαναπαντρευτώ” και ξεκαθάρισε πως η λέξη γάμος δεν παίζει στο λεξιλόγιό του.

Charlize Theron

Το πιστεύει από τότε που ήταν πιτσιρίκα και μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ μυαλά. “Ακόμα και όταν ήμουν μικρό κορίτσι δεν ονειρευόμουν το άσπρο φόρεμα και όλα τα υπόλοιπα” είπε το 2008 σε μια συνέντευξη.

Cameron Diaz

Μπορεί τον Αύγουστο να έγινε 39, αλλά μην περιμένεις να παντρευτεί τον Alex Rodriguez! Η ηθοποιός δήλωσε πως ο γάμος είναι ένα ίδρυμα θανάτου. “Δε νομίζω πως πρέπει να ζούμε τις ζωές και τις σχέσεις μας βασισμένοι σε παλιές παραδόσεις που δεν ταιριάζουν πια στον κόσμο μας” είπε το Μάιο του 2011.

Johnny Depp

Έχει 7 χρόνια σχέση και δύο παιδιά με τη Vanessa Paradis o Johnny Depp και πολλούς λόγους για τους οποίους δε θέλουν να γίνουν αντρόγυνο ενώπιον του Θεού. Μια πρόφαση του Depp για να μην παντρευτεί την Paradis είναι πως “Θα φοβόμουν τόσο πολύ να μην της χαλάσω το επώνυμο. Έχει τόσο ωραίο επώνυμο”.

Diane Kru

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > KoolNews
Οι stars το… έσκασαν!,