Οι προπονητές που μένουν στην ανεργία μετά το Μουντιάλ [εικόνες]

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει και τα καλά του, αλλά έχει και τα στραβά του. Για μερικούς ανθρώπους αποτελεί δικαίωση, για μερικούς ευκαιρία για διάκριση και για μερικούς ανοίγει η πόρτα του...ΟΑΕΔ. To koolnews.gr, μετά και την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα για τους προπονητές που έχουν ήδη φύγει αλλά κι εκείνους που δεν θα την...βγάλουν καθαρή, μόνο και μόνο λόγω των αποτελεσμάτων που δεν ήταν και τόσο θετικά.

Βιθέντε Ντελ Μπόσκε

Η Ισπανία,

ταξίδεψε στην Βραζιλία, ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέδειξε ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Η ήττα από την Ολλανδία, με 5-1, δεν μπόρεσε να κάνει τον Ντελ Μπόσκε να την διαχειριστεί, αλλά ούτε και ο τεχνικός της Ισπανίας έβαλε νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια, η Ισπανία πρωταγωνιστούσε σε όλες τις διοργανώσεις, με το passing game της. Το έχουν μάθει όλοι πλέον και το αντιμετωπίζουν και στην Ισπανία ήρθε η ώρα της κάθαρσης, αλλά και της ανανέωσης του ρόστερ.

Σαμπρί Λαμουσί

Ο τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, μετά την ήττα από την Εθνική Ελλάδος στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θέτει εαυτόν εκτός της Εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού καθώς θεωρεί ο ίδιος ότι απέτυχε με την ομάδα του. Μάλιστα, είχε δηλώσει: «Το συμβόλαιό μου έληγε μετά το Μουντιάλ και δε θα υπάρχει συνέχεια, καταλαβαίνετε το γιατί. Δεν πετύχαμε στο Κύπελλο Αφρικής και αποτύχαμε στο Παγκόσμιο». Την θέση του στον πάγκο των Ιβοριανών θα πάρει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Τσέζαρε Πραντέλι

Η Ιταλία αν και ξεκίνησε θετικά με τη νίκη επί της Αγγλίας στα δυο επόμενα ματς ηττήθηκε από την Κόστα Ρικα και από την Ουρουγυάη με αποτέλεσμα να χάσουν οι «Σκουάντρα Ατζούρα» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου στην Ιταλία το θεωρούσαν δεδομένο. Ο Τσέζαρε Πραντέλι, μετά το τέλος του αγώνα με την Ουρουγουάη υπέβαλε την παραίτησή του και θα μείνει προσωρινά άνεργος. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Μαντσίνι.

Σάφετ Σούσιτς

Η Βοσνία Ερζεγοβίνη συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου, όμως για την δυναμική που έχει ως ομάδα και για τα στοιχεία που έδειξε στην προκριματική φάση, απέτυχε. Οι Βόσνιοι είχαν χάσει την πρόκριση από την δεύτερη αγωνιστική και τα σενάρια για απόλυση του Σούσιτς φουντώνουν. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας της Βοσνίας θέλουν να προσλάβουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Πάολο Μπέντο

Η Πορτογαλία ήταν μέσα στις ομάδες που απογοήτευσαν. Για κακή του τύχη ο Πάολο Μπέντο δεν είχε κάποιον παίκτη που να μπορούσε να στηριχτεί πάνω του. Ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι, αποδεδειγμένα, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, δεν βοήθησε την Πορτογαλία. Άλλωστε, προέρχονταν από τραυματισμό. Ο Μπέντο είχε πολλά προβλήματα στην επίθεση, με τους τραυματισμούς και ο Έντερ ήταν λίγος. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν παραιτείται, (ποιος νοήμων άνθρωπος θέλει να χάσει τον μισθό του), το θέμα όμως είναι τι λέει η ομοσπονδία της Πορτογαλίας και πως αξιολογεί την εικόνα της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα