Από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Αντώνη Κανάκη: Οι εργένηδες της σόουμπιζ

Γοητευτικοί, αρρενωποί με αναγνωρισιμότητα και μεγάλο σουξέ στο γυναικείο φύλο. Πέντε αγόρια της σόουμπιζ δεν παίρνουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας στις φαν τους ένα λόγο να χαίρονται… και γιατί όχι; Να ελπίζουν!

Μόνος και έρημος δηλώνει το πειραχτήρι της πρωινής ζώνης, Δημήτρης Ουγγαρέζος! Τι κι αν έχει δεχτεί προξενιά και προξενιά, όπως αυτό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά που είχαν βαλθεί να του βρουν γυναίκα. «Τυχερά είναι αυτά, αν κάτσει σου’ κατσε» είπε σε συνέντευξή του ενώ παλαιότερα έχει παραδεχτεί πώς θέλει να βρει μία σοβαρή κοπέλα για

να κάνει οικογένεια. Ο 34χρονος παρουσιαστής με καταγωγή από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο και σπουδές δημοσιογραφίας, έχει αποδειχτεί ιδιαιτέρα ρομαντικός αφού έχει σκεφτεί ακόμα και την πρόταση γάμου που θα είναι βασισμένη στις ρομαντικές κομεντί «Ημερολόγιο» και «Love actually». Μέχρι τώρα πάντως δεν την έχει κάνει πράξη ούτε στη Νάντια Μπουλέ –μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του όπως έχει παραδεχτεί- ούτε στην ηθοποιό Μαριάννα Πολυχρονίδη με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος το 2010.

Και πάμε στο απόλυτο, για πολλές γυναίκες, αρσενικό… Αντώνη Κανάκη (εικονιζόμενος στην εξωτερική φωτογραφία). Αν και ο κολλητός του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, έφτιαξε τη ζωή του, ο ίδιος δεν φαίνεται να συγκινήθηκε. Αντιθέτως, φαίνεται να του αρέσει όλα αυτά τα χρόνια η εργένικη ζωή μιας και απέφευγε διακαώς τις δεσμεύσεις. Στο δυναμικό του βέβαια κι αν έχει κατακτήσεις με την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Κλέλια Ρένεση να είναι μόνο μερικές από τις επώνυμες κυρίες που έχουν σταθεί στο πλευρό του. Ο μπρουτάλ MR. «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχει σκοπό να τα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ελεύθερο πουλί ο Αντωνάκης!

Ένας από τους λόγους που η μαγειρική απέκτησε άλλο νόημα είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο πρώτος Έλληνας Master Chef -και απόφοιτος λογιστικής- έκλεψε τις καρδιές όλων των γυναικών από την πρώτη στιγμή. Τη δική του όμως κατάφερε και την κατάκτησε μόνο μία, η τραγουδίστρια Demy. Η σχέση τους μετρά δύο χρονιά με τον Άκη να κρατά σιγή ιχθύος για τα προσωπικά του. Βέβαια, πια δεν κρύβονται αλλά ο γνωστός σεφ δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για επισημοποιήσεις, γάμο και συγκατοίκηση. Οπότε… Μέχρι να μπει η βέρα στο δεξί, η ελπίδα δεν πεθαίνει και ο Άκης συνεχίζει να συγκαταλέγεται στη λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Αλέξης Γεωργούλης Αντώνης Κανάκης Παναγιώτης Μπουγιούρης Δημήτρης Ουγγαρέζος Άκης Πετρετζίκης

Από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχει το ρόλο του καρδιοκατακτητή και στη tv και στη ζωή! Το αγόρι από το Κερατσίνι, έχει αυτό που λέμε την εικόνα του μοιραίου και ωραίου. Από τον πρώτο κιόλας πρωταγωνιστικό του ρόλο στο σίριαλ «Βέρα στο δεξί» μικρές και μεγάλες ερωτεύτηκαν τον μπρουτάλ Παναγιώτη. Εκείνος όμως ποτέ δεν έδωσε ιδιαίτερα δικαιώματα αφού είναι απόλυτα πιστός σε κάθε του σχέση. Τα φλας των φωτογράφων τράβηξε αρχικά με το ειδύλλιο του με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου που όπως δήλωσε μετά το χωρισμό του ήταν μία από τις ομορφότερες σχέσεις του. Ο φτερωτός θεός δεν άργησε να του ξαναχτυπήσει την πόρτα, για τα καλά αυτή τη φορά, με την επίσης ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα. Η σχέση τους επεισοδιακή με τους χωρισμούς και τις αντίστοιχες επανασυνδέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη; Το αποτέλεσμα όμως ένα! Ο 37χρονος ηθοποιός αυτή την περίοδο είναι μόνος και δηλώνει: «αισθάνομαι τρομερά οικεία στη σκέψη του να ντυθώ γαμπρός». Εμπρός λοιπόν κορίτσια…

Εδώ κι αν ο γυναικείος πληθυσμός , αναστενάζει στο άκουσμα του ονόματός του. Ο Αλέξης Γεωργούλης, αν και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας-Λος Άντζελες, βρίσκει πάντα χρόνο για τα προσωπικά του. Έχουμε δει αρκετές φορές, άλλωστε τον δημοφιλή ηθοποιό, να συνοδεύεται από πολύ όμορφες γυναίκες, όπως την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά ποτέ δεν έχουμε μάθει για κάτι πιο επίσημο.

The post Από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον Αντώνη Κανάκη: Οι εργένηδες της σόουμπιζ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα