Οι άγνωστες συγγένειες δεν έχουν τέλος! Συμπεθέρες η Άντζελα Δημητρίου με την Καίτη Γαρμπή

Μετά τη χθεσινή ανάλυση των γενεαλογικών δέντρων των επωνύμων, ανακαλύψαμε κι άλλες συγγένειες μεταξύ των εκπροσώπων της σόουμπιζ που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Συμπεθέρες και όχι... αγαπημένες υπήρξαν η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου. Η αδελφή της Γαρμπή, Λιάνα, ήταν παντρεμένη με τον αδελφό της Άντζελας, ενώ οι δυο γυναίκες είχαν έρθει σε προστριβή. Το ζευγάρι χώρισε κι έτσι οι δύο τραγουδίστριες δεν διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους.

Νονά του Άλκη Κούρκουλου είναι η Μαίρη Χρονοπούλου με τη δεύτερη μάλιστα να έχει μεγάλη αδυναμία στον πρώτο. Είναι γνωστή άλλωστε η φιλία που διατηρούσε η μεγάλη κυρία με τον πατέρα του ηθοποιού, Νίκο Κούρκουλο.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ρούλα Κορομηλά & Μιμή Ντενίση Άντζελα Δημητρίου Καίτη Γαρμπή Άλκης Κούρκουλος Χρήστος Θηβαίος & Θάνος Μικρούτσικος Μαίρη Χρονοπούλου

Και ο Χρήστος Θηβαίος, όμως, διατηρεί μία κρυφή συγγένεια με κάποιον συνάδελφό του. Ο καλλιτέχνης είναι γαμπρός του Θάνου Μικρούτσικου, αφού έχει παντρευτεί την κόρη του, Κωνσταντίνα.

Για το τέλος αφήσαμε δύο αγαπημένες κυρίες. Η Ρούλα Κορομηλά διατηρούσε για πολλά χρόνια στενή φιλική σχέση με τη Μιμή Ντενίση. Έτσι, η φιλία τους σφραγίστηκε και με μία κουμπαριά αφού η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της ηθοποιού, Μαριτίνα.

The post Οι άγνωστες συγγένειες δεν έχουν τέλος! Συμπεθέρες η Άντζελα Δημητρίου με την Καίτη Γαρμπή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα