Από την Καρντάσιαν στην Άμπερ Ρόουζ: Οι celebrities μας δείχνουν την πίσω τους όψη

Μερικές από τις πιο σέξι παρουσίες τις διεθνούς σόουμπιζ έχουν συνέχεια όρεξη να γδύνονται και να δείχνουν τα οπίσθιά τους. Και αυτή η όρεξη, φυσικά, συνοδεύεται και από μερικές αναρτήσεις στο instagram που προκαλούν λιποθυμίες και εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό.

Πρώτη και καλύτερη η Κιμ Καρντάσιαν. Η τηλεπερσόνα που δεν έχει πώς να σπαταλήσει το χρόνο της, ανεβάζει συχνά πυκνά σέξι φωτογραφίες της

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ΑΧ, καημένε Κάνιε Γουέστ.

Σόι πάει το βασίλειο! Και η αδερφή της Κιμ, Κλόε Καρντάσιαν, ακολούθησε το παράδειγμα των σέξι φωτογραφιών. Και μπορεί η δική της φωτογραφία να μην έβαλε φωτιά αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτή της αδελφής της.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Άμπερ Ρόουζ Κλόε Καρντάσιαν Κιμ Καρντάσιαν Νίκι Μινάζ Ριάνα

Άλλη μια celebrity που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε να μας αποκαλύπτεται στα social media είναι η Ριάνα. Με εντυπωσιακές αναλογίες και οπίσθια που κολάζουν, σε αφήνει που και που να θαυμάζεις την πίσω της πλευρά.

Μπορεί να συναγωνιστεί και αυτά της Κιμ! Τα οπίσθια της Νίκι Μινάζ είναι… αμαρτία. Ειδικά όταν βγάζει φωτογραφίες που εστιάζουν σε αυτά!

Τα λόγια είναι περιττά όταν η Άμπερ Ρόουζ εμφανίζεται με σέξι ολόσωμα μαγιό που τονίζουν τα οπίσθιά της. Το μοντέλο έχει τον τρόπο να προκαλεί και το χαίρεται!

The post Από την Καρντάσιαν στην Άμπερ Ρόουζ: Οι celebrities μας δείχνουν την πίσω τους όψη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα