Όχι, η Μπιγιόνσε δεν είναι 34 ετών … – Ο πατέρας της αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία

O Μάθιου Κνόουλς εκτός από πατέρας της Μπιγιόνσε ήταν για πολλά χρόνια και μάνατζέρ της. Το 2011 η σχέση τους ήρθε όμως σε ρήξη, καθώς η διάσημη σταρ ήθελε να νοιώσει ανεξάρτητη στις αποφάσεις της. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να… πικάρει την κόρη του αποκαλύπτοντας την πραγματική της ηλικία και όχι αυτή που θα βρει κανείς στο Wikipedia!

Βέβαια, οι κακές οι γλώσσες αναφέρουν πως ο πατέρας της καταχράστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό της διάσημης κόρης του. Παράλληλα, σύμφωνα και με άλλα δημοσιεύματα

θέλουν τη σχέση τους να είναι αρκετά τεταμένη καθώς ο Μάθιου έχει σχέση με την ηθοποιό Αλεξάντρα Ράϊτ και με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Κνόουλς άναψε για άλλη μία φορά τα αίματα. Αν και ξέραμε μέχρι στιγμής ότι η Μπιγιόνσε είχε γεννηθεί το Σεπτέμβριο του 1981, ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι είναι γεννημένη το 1979 και είναι 36 ετών. Επιπλέον ανέφερε ότι έχει την ίδια ηλικία με την Pink.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Όχι, η Μπιγιόνσε δεν είναι 34 ετών … – Ο πατέρας της αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα