Πως γιορτάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο η ημέρα της… επιστροφής στο μέλλον

Είναι δεδομένο πως η ταινία (ή πιο σωστά οι ταινίες) «Back to the future» με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φοξ, έχουν γράψει την δική τους ιστορία.
Στην 2η ταινία της σειράς, ο Μάικλ Φοξ μεταφέρεται από το 1989 στο 2015. Πιο συγκεκριμένα μεταφέρεται στην σημερινή ημέρα: 21 Οκτωβρίου του 2015.


Το γεγονός αυτό γιορτάστηκε σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεκάδες αφιερώματα και βίντεο που συγκρίνουν το 2015 της ταινίας με το ... πραγματικό 2015. Ας δούμε τα καλύτερα.

Ο

Μάικλ Φοξ γίνεται πρωτοσέλιδο στην USA Today, κατά τη διάρκεια της ταινίας. Η Αμερικάνικη εφημερίδα λοιπόν κυκλοφόρησε σήμερα με ένα ψεύτικο πρωτοσέλιδο, τιμώντας την ταινία. Αυτό που έχει αλλάξει στο πρωτοσέλιδο, σε σχέση με την ταινία είναι μία είδηση για την επίσκεψη της «Βασίλισσας Νταϊάνα» στην Αμερική.

Ακόμα και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα έκαναν αφιερώματα στην «ξεχωριστή» αυτή ημέρα. Το CNN παρουσίασε ένα βίντεο με τα όσα προέβλεπε η ταινία και όντως πραγματοποιήθηκαν,

ενώ κάτι ανάλογο έκανε και το sky News

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντίδραση νεαρών αγοριών και κοριτσιών στην ταινία. οι έφηβοι του σήμερα το διασκέδασαν.

Φυσικά δεκάδες ήταν τα βίντεο και των απλών φαν της ταινίας που συγκρίνουν την φαντασία του σεναριογράφου με την πραγματικότητα του σήμερα.

The post Πως γιορτάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο η ημέρα της… επιστροφής στο μέλλον appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα