Ο Βαρουφάκης είναι και…. ηθοποιός: Η «τυχαία» συνάντηση με τον Γιώργο Αυτιά και οι γύροι με τη μηχανή

Μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Γιώργος Αυτιάς να ισχυρίζονται πως συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο, ωστόσο από πίσω κρύβεται ολόκληρο «story» που σκηνοθετήθηκε προκειμένου ο δημοσιογράφος να πάρει δηλώσεις από τον υπουργό Οικονομικών.

Η συνάντηση των δύο έγινε πριν από λίγες μέρες και προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», η οποία προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στον Σκάι. Το βίντεο δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να σταματά με τη μοτοσικλέτα του, να βγάζει το κράνος του και να απαντά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου που υποτίθεται ότι βρέθηκε τυχαία

στο δρόμο του.

Πληροφοριοδότης του Βηματοδότη που κατοικεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου έγινε το περιστατικό, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Ήταν απόγευμα Παρασκευής και ο δημοσιογράφος ήταν στο σημείο περίπου είκοσι λεπτά προτού εμφανιστεί ο υπουργός. Έγινε μάλιστα αντιληπτός από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών. Ορισμένοι φώναζαν "Ο Αυτιάς, o Αυτιάς" δείχνοντας στο σημείο, ενώ άλλοι φωτογράφιζαν με τα κινητά τους», είπε και συνέχισε:

«Αργότερα εμφανίστηκε ο κ. Βαρουφάκης με τη μηχανή του και σταμάτησε δίπλα στον δημοσιογράφο. Ωστόσο εκείνος τού φώναξε "υπουργέ, κάνε σε παρακαλώ έναν γύρο γιατί δεν είναι έτοιμη η κάμερα", και έτσι ο μοτοσικλετιστής έβαλε ξανά μπροστά και συνέχισε. Τη δεύτερη φορά που εμφανίστηκε ο υπουργός η κάμερα είχε ανοίξει και ο δημοσιογράφος μιλούσε ήδη στο μικρόφωνο που κρατούσε». Άραγε που βρήκε χρόνο ο υπουργός Οικονομικών να κάνει... γύρους;

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Ο Βαρουφάκης είναι και…. ηθοποιός: Η «τυχαία» συνάντηση με τον Γιώργο Αυτιά και οι γύροι με τη μηχανή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα