Λίγο πριν το έβδομο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του «Banshee», θυμήσου τις καλύτερες στιγμές του

Το έβδομο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς στο OTE CINEMA 1HD, «Banshee», θα προβληθεί αύριο στις 22.00 το βράδυ, καθηλώνοντας για ακόμα μία φορά τους φαν των αστυνομικών σίριαλ.

Η πολυβραβευμένη σειρά φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, αφού απομένουν άλλα τρία επεισόδια, κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση στα όσα είδαμε μέχρι τώρα.

Στην τρίτη σεζόν, λοιπόν, που έχουμε αναφέρει ότι είναι και η καλύτερη, είδαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο

το Χουντ να βάζει στο μάτι μια καινούρια ριψοκίνδυνη δουλειά, που έχει να κάνει με ένα νέο ναζί. Ο Χουντ, στη συνέχεια, συνελήφθη από κάποιον ειδικό πράκτορα του FBI, καταφέρνοντας να αποδράσει. Το επόμενο του βήμα;

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σχεδίασε να σκοτώσει τον Πρόκτορ, αλλά τελικά τον συνέλαβε ο Μπροκ. Επιπλέον, Τσέιτον και Ρεντ Μπόουνς επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Χούντ αντιμετώπισε τον θάνατο της Σιόμπαν. Το FBI ανέλαβε να κυνηγήσει και να συλλάβει τον Τσέιτον. Τι θα γίνει, όμως; Η συνέχεια… την Τρίτη στις 22.00 αποκλειστικά στον OTE TV.

The post Λίγο πριν το έβδομο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του «Banshee», θυμήσου τις καλύτερες στιγμές του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα