Ο Τσαουσόπουλος τα έβαλε με τους Σύρους πρόσφυγες: Να φύγει η κουρελαρία για να στολίσουμε

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία», είπε κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αναφερόμενους στους Σύρους που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος.

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία. Όλες οι πρωτεύουσες

του κόσμου στολίζουν, εμείς στολίσαμε Σύριους» τόνισε ο Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Athens DeeJay 95,2. Ο μουσικός παραγωγός κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, να πιέσει την κυβέρνηση προκειμένου να βρει λύση και να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος διευκρίνισε πως «δε μιλάμε ρατσιστικά και τα λοιπά. Να τους περιθάλψουν μετά». «Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή; Μαγαζιά, ξενοδοχεία (θα βλέπουν) τους Σύριους να αναβοσβήνουν. Θα μένεις στο Μεγάλη Βρετανία, θα πληρώνεις 600-700-1.000 την ημέρα, θα ανοίγεις την πόρτα σου και θα βλέπεις τα κουρέλια από κάτω» συνέχισε και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πρόσθεσε: «Αντουάν, βάλε κάποιον να το καθαρίσει αυτό».

The post Ο Τσαουσόπουλος τα έβαλε με τους Σύρους πρόσφυγες: Να φύγει η κουρελαρία για να στολίσουμε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα