Η νέα μόδα της σόουμπιζ! Οι επώνυμες βγάζουν φωτογραφίες στο μπάνιο [εικόνες]

Μετά τις selfies την ώρα που ξυπνούν, στη θάλασσα, στο σπίτι, ήρθαν κι αυτές στο μπάνιο. Οι επώνυμες αυτοφωτογραφίζονται στον πιο ιδιωτικό τους χώρο και ποστάρουν τα ενσταντανέ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στην εγχώρια σόουμπιζ πρώτη ξεκίνησε τη μόδα αυτή η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια φορώντας το μπουρνούζι της έβγαλε Selfie για τις ανάγκες του τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο κανάλι Ε.

Μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου

φροντίζει να δίνει το παρόν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να δείξει στους φίλους πώς είναι που ξέβαψε η μάσκαρα στο πρόσωπό της!

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Χριστίνα Λαμπίρη Νίνα Λοτσάρη Μαντόνα Μαριάντα Πιερίδη Σίσσυ Χρηστίδου

Και η Μαριάντα Πιερίδη έχει ποστάρει Selfie που έχει βγάλει στο μπάνιο της. Από το ενσταντανέ της ήθελε να δείξει τα μαλλιά της τα όποια, όπως έγραψε, είχαν μία φούντωση.

Φανατική των φωτογραφιών στα μέσα δικτύωσης είναι η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ όπου σταθεί και όπου βρεθεί βγάζει selfie ενώ δεν δίστασε να βγάλει και στο μπάνιο της. Τα like και τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή!

Για το τέλος, αφήσαμε την ποπ σταρ, τη διεθνή περσόνα Μαντόνα. Η τραγουδίστρια φορώντας μία στέκα που έγραφε «bitch» πόζαρε στο φωτογραφικό της φακό μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Μάλιστα έγραψε σχόλιο: «Χωρίς καμία διάθεση απολογίας στο μπάνιο».

The post Η νέα μόδα της σόουμπιζ! Οι επώνυμες βγάζουν φωτογραφίες στο μπάνιο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα